Vizitator Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Acum 32 minute, validae a spus: Mareşale, nu ai cumva vreo treabă ce nu implică acţiunea de trolling ? Pe bune... Validae te rog sa îți masori cuvintele.... ce troling bai nene, era vorba de nu știu ce bazdaganie de șarpe care fura oi, hai ma da-o încolo voi chiar credeți toate poveștile de pe vremuri demult apuse!? De ce trebuie sa cred asa ceva , dacă spune-am eu asa ceva închidea topicu și ziceai ca am ceva.... sau nu..... da vad ca tu crezi în nustiu ce povesti, treaba ta, eu nu cred fără dovezi, sincer... Sau trebuie sa fiu de acord cu toate bazaconiile de povesti... Dacă nu ziceam eu de Anacoande nu pomenea nimeni... deci trolling bai nene.... Editat Iulie 28, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Validae retractez... se pare că l-au prins.... http://www.tonto.ro/incredibil-un-sarpe-urias-capturat-in-marea-rosie-dupa-ce-a-ucis-400-de-persoane-real-sau-nu-375/ Sper ca mai știi de glumă, dacă nu bea un ceai de sunătoare sau de tei și m-ai calmează-te... sincer.... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Da dom'le, serpi care halesc oi, viermi care electrocuteaza si Olhoi Hirhoi, chipul lui Iisus pe un termopan, Maica Domnului cu pruncul in brate oe un copac taiat, izvorul tamaduirii, cruce in cartof, mantalisti care stiu daca bila e in pistol, icoane care pling, icoane care fac minuni, oameni care pot fi in doua locuri in acelasi timp, vrajitori, ghicitori in stele si in cafea, Luna neagra, tipi care indeparteaza meteoriti pron puterea gindului, steigoi, moroi, vampiri, fantome, duhuri ce bintuie intre doua lumi, rai si iad. Da frate, traim in mileniul trei, mai obscurantist decit Evul Mediu timpuriu. Nu am ajuns pe Luna, nici pe Marte, nici oe Venus, nu am explorat inelele lui Saturn si planeta Pluto, nu am depus o sonda pe o cometa. Olhoi Horhoi sa traiasca! Si eu stiu un tip, care a auzit de la un tip, la care i-a spus cineva ca a vazut o sirena la Sulina, intr-o iarna. Editat Iulie 28, 2019 de icar Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Icar trolăm împreună!? Like x3... Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Pai si nu traieste ?!? ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Asa se zice... undeva parca prin Mongolia... Acum 4 minute, Dan85 a spus: Până la urmă oloi horoi ce este? Tot șarpe? oloi Horhoi, greu de pronunțat eu deabia acum văzui cum ii zice corect Link spre comentariu
icar Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Olhoi Orhoi, este un personaj stiintifico fantastic, nascut de imaginatia scriitorului rus Ivan Efremov, cu inclinatii spre povesti tip horor. Povestea se petrece in Mongolia. Pe la noi ar fi Vilva Baii. Minerii batrini jurau ca au vazut-o. Editat Iulie 28, 2019 de icar Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Nu chiar . Creatura e de mult prezenta in relatarile pastorilor din Mongolia , de sute de ani , a fost si un interviu cu etnici mongoli in cadrul unui material cu cazul Dyatlov . Google nu e intotdeauna infailibil . Macar numele de - ar fi scris corect , exista model in titlul topicului . Editat Iulie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Eu, pe la mine pe la tara, sunt unii care ii omoară cu toporu, paia mici, si ii arunca pe firele de electricitate, de ce... habar am... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Vecinu' spune că a omorăt unui cu motocoasa. Ai mei sunt agili, când aud zgomotul de motor in doi timpi simt ca-i "de rău" si o iau la sănătoasa. . Link spre comentariu
icar Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Gauss, aproape fiecare popor are mituri cu astfelde monstri. Chupracabra in Chile, de exemplu, celebrul Loch Ness, Bigfoot, Yeti sunt numai citeva exemple. Sau, cum spuneam mai sus, Vîlva Băii. Minerii mai batrini din Apuseni, jurau ca au vazut-o. Sunt legende atit de vehicultate, incit aproape devin realitati. Multe din "documente" au fost demistificate, unele chiar de autorii lor. Sa nu uitam povestea cu Razboiul Lumilor. Editat Iulie 28, 2019 de icar Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Un coleg de - al meu a murit muscat de o vipera cu corn , prin '84 . Ma rog , a avut si el partea lui de vina ... , a facut pe viteazul dupa muscatura . Adica a refuzat sa cheme salvarea ... , cand a ajuns la spital era prea tarziu . Ma rog , era deja inconstient cand a ajuns salvarea , chemata in cele din urma de cei cu care era la momentul respectiv . A ajuns la spital deja in coma ... , s - a spus ca facuse soc anafilactic . Editat Iulie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Acum 56 minute, icar a spus: Gauss, aproape fiecare popor are mituri cu astfelde monstri. Chupracabra in Chile, de exemplu, celebrul Loch Ness, Bigfoot, Yeti sunt numai citeva exemple. Sau, cum spuneam mai sus, Vîlva Băii. Minerii mai batrini din Apuseni, jurau ca au vazut-o. Sunt legende atit de vehicultate, incit aproape devin realitati. Multe din "documente" au fost demistificate, unele chiar de autorii lor. Sa nu uitam povestea cu Razboiul Lumilor. Eu am expus doar ce si cum , care sunt radacinile . N - am aflat despre ... , cu ocazia topicului . N - am sustinut ca Olhoi Horhoi exista . Doar ce am citit sau receptat despre , si faptul ca nu e o inventie a unui scriitor , dupa cum s - a prezentat aici . Ci invers , a servit ca sursa de inspiratie . In fosta URSS s - au facut studii despre ... , rezultatele n - au fost publice . De catre stat , prin Academia de Stiinte Naturale , si omniprezentul serviciu secret . Exista si o stiinta , criptozoologia , care se ocupa cu aceste lucruri . Nu numai in Rusia , ci si prin tari din Occident . Exista si carti , pe unele la care am avut acces le - am citit . M - am caznit si cu ceva materiale in rusa ... , nu stapanesc ( foarte ) bine limba , dar ma descurc la o lectura . Cautam materiale despre cazul Dyatlov , si altele . In fine ... Editat Iulie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Acum 29 minute, Dan85 a spus: Cred că au ceva probleme de nu se retrag. Cu motocoasa nu am găsit, cu cea clasică, da. Si eu cred ca vecinul fabulează sau a nimerit un șarpe fără simțuri. In mod normal șerpii se retrag/fug când detectează zgomote, mai ales in cazul celor puternice creeate de motocoasă. Coasa clasică e evident mai "silentioasă", e destul de probabil ca șerpii să nu detecteze pericolul. Referitor la oloi horhoi sau cum i-o zice nu mă pronunț, o fi legendă, dar cred că pot exista uneori accidente genetice sau animale aduse /smulse din arealul lor natural și aruncate în mod iresponsabil in alte zone. Editat Iulie 28, 2019 de +_Florin_+ Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Se spune ca serpii n-aud! Si totusi cind omul se apropie de el (sarpe) ,acesta o ia la sanatoasa. Explicatia ,ar fi ca serpii, simt vibratiile provocate, de omul care merge. Prin anii '93-'94 un prieten bun, cu vreo 20 de ani mai in virsta decit mine, m-a rugat sa-l ajut la intorsul brazdelor de fin. Terenul era in apropierea padurii. Prietenul, nepotul sau , un cunoscut de-al lui si cu mine, înarmati cu furci, am purces la intorcerea brazdelor. Va, spun, pe onoarea mea, ca atitia serpi citi, am vazut atunci, n-am vazut in viata mea. Tot la al doua sau a treia brazda de fin intoarsa, parul mi se facea maciuca atunci cind cite-un sarpe o lua la ''fuga''. Daca la inceput imi era groaza, cind vedeam cite-un sarpe, pe masura ce vremea a trecea nu ma mai speriam asa de usor. Atunci am devnit ''imun'',nemaisperiindu-ma atunci cind vedeam cite-un sarpe. Editat Iulie 28, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate