rony2006 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Salut, Caut pe cineva care poate sa realizeze contra-cost un dispozitiv portabil de monitorizare a respiratiei. Cateva dintre specificatii: - dispozitivul trebuie sa fie portabil (sa functioneze pe baterii sau acumulatori) - dispozitivul trebuie sa fie cat se poate de mic/subtire astfel incat sa poate fi purtat sub haine fara sa fie observat - de prefertat sa fie facut cu Arduino - ma intereseaza sa monitorizez timpul de inspiratie/expiratie si nivelul inspiratiei/expiratiei - traductorul poate sa fie format dintr-o curea sau electrozi pentru masurarea impendantei Am deschis acum ceva timp un post aici cu mai multe detalii: https://www.elforum.info/topic/137156-potentiometru-liniar-sensibil-si-mic/ Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Va rog sa definiti " nivelul inspiratiei/expiratiei ". O posibila solutie (cu traductor optic) vi s-a sugerat în topicul celalalt. Link spre comentariu
rony2006 Postat Iulie 27, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2019 Am atasat aici o diagrama cu parametrii care ma intereseaza sa fie monitorizati constant: inhale time exhale time inhale mechanical distance exhale mechanical distance respiration rate In topicul celalalt mi-au fost furnizate cate solutii dar nu am nici timp nici uneltele necesare sa construiesc eu dispozitivul si de aceea prefer sa platesc pe cineva. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate