Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare dispozitiv monitorizare respiratie

rony2006

Postări Recomandate

Salut,

Caut pe cineva care poate sa realizeze contra-cost un dispozitiv portabil de monitorizare a respiratiei.

Cateva dintre specificatii:

- dispozitivul trebuie sa fie portabil (sa functioneze pe baterii sau acumulatori)

- dispozitivul trebuie sa fie cat se poate de mic/subtire astfel incat sa poate fi purtat sub haine fara sa fie observat

- de prefertat sa fie facut cu Arduino

- ma intereseaza sa monitorizez timpul de inspiratie/expiratie si nivelul inspiratiei/expiratiei

- traductorul poate sa fie format dintr-o curea sau electrozi pentru masurarea impendantei

Am deschis acum ceva timp un post aici cu mai multe detalii: https://www.elforum.info/topic/137156-potentiometru-liniar-sensibil-si-mic/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rony2006

2

• franzm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am atasat aici o diagrama cu parametrii care ma intereseaza sa fie monitorizati constant:

inhale time
exhale time
inhale mechanical distance
exhale mechanical distance
respiration rate

In topicul celalalt mi-au fost furnizate cate solutii dar nu am nici timp nici uneltele necesare sa construiesc eu dispozitivul si de aceea prefer sa platesc pe cineva.

Multumesc!

respiration-rate-illus.png

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări