Vizitator Simple Life Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 (editat) Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca am gresit categoria topicului. Am un mixer amplificat Apart MA125 si boxa AMC iPlay 5. Sincer am putine cunostinte in domeniul sistemelor de sonorizare dar nu cunosc electronica si nu stiu cum se conecteaza boxele la mixer. Am atasat 2 link-uri cu amplificatorul si boxa: Mixer Boxa Multumesc anticipat pentru ajutor! Editat Iulie 26, 2019 de Simple Life Link spre comentariu
validae Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Cred că trebuie să repostezi link-urile foto, fiindcă nu apare nicio imagine. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 La mine apar pozele. Pe Com pui minusul si pe 8Ω plusul. Pe celelalte variante sunt iesiri pentru "difuzoare de linie". Acel comutator rotativ de pe boxa banuiesc ca e un comutator cu niste rezistente de diferite valori ca sa faci un reglaj de volum. Probabil pe termen lung il vei lasa pe maxim ca sa te joci cu volumul din mixer. Trebuie citit manualul boxelor sa verifici daca e asa cum am zis. Link spre comentariu
Vizitator Simple Life Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Si daca am 4 boxe la fel, am posibilitatea sa le leg pe toate la acest amplificator? Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 (editat) Doar daca le dotezi pe toate cu transformator adaptor de impedanta....adica folosesti iesirea de linie-oricare dintre cele 3...50V, 70V sau 100V functie de trafurile adaptoare pe care le ai si,in secundarul fiecarui traf adaptor, se leaga boxa....amplificatorul (mixerul) trebuie sa aiba o putere audio cel putin egala cu suma celor 4 boxe...asta daca presupunem ca vei folosi boxele la puterea maxima.... Editat Iulie 26, 2019 de flomar60 Link spre comentariu
George Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Conform sitului producatorului boxelor, se pare ca acestea sunt dotate din fabrica cu transformatoare interne: http://www.amcpro.eu/en/products/cabinet-loudspeakers-2/iplay-wall-mount-plastic-loudspeakers-24 Mai jos pagina amplificatorului de pe situl producatorului. http://www.apart-audio.com/Category/Details5?cat2=APART&cat3=02.ELECTRONICS&cat4=2050_MIXING_AMPLIFIERS&cat5=2050_MIXING_AMPLIFIERS&productcode=MA125#productDetails Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum