Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare boxa AMC iPlay5 la amplificator Apart MA125

Vizitator Simple Life

Postări Recomandate

Vizitator Simple Life

Buna ziua,

In primul rand imi cer scuze daca am gresit categoria topicului. 

Am un mixer amplificat Apart MA125 si boxa AMC iPlay 5. Sincer am putine cunostinte in domeniul sistemelor de sonorizare dar nu cunosc electronica si nu stiu cum se conecteaza boxele la mixer. 

Am atasat 2 link-uri cu amplificatorul si boxa:

Mixer

Boxa

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Editat de Simple Life
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmwh548

1

• validae

1

• George

1

• flomar60

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La mine apar pozele.

Pe Com pui minusul si pe 8Ω plusul. Pe celelalte variante sunt iesiri pentru "difuzoare de linie".

Acel comutator rotativ de pe boxa banuiesc ca e un comutator cu niste rezistente de diferite valori ca sa faci un reglaj de volum. Probabil pe termen lung il vei lasa pe maxim ca sa te joci cu volumul din mixer. Trebuie citit manualul boxelor sa verifici daca e asa cum am zis.

Link spre comentariu

Doar daca le dotezi pe toate cu transformator adaptor de impedanta....adica folosesti iesirea de linie-oricare dintre cele 3...50V, 70V sau 100V functie de trafurile adaptoare pe care le ai si,in secundarul fiecarui traf adaptor, se leaga boxa....amplificatorul (mixerul) trebuie sa aiba o putere audio cel putin egala cu suma celor 4 boxe...asta daca presupunem ca vei folosi boxele la puterea maxima....

Editat de flomar60
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Conform sitului producatorului boxelor, se pare ca acestea sunt dotate din fabrica cu transformatoare interne: 

http://www.amcpro.eu/en/products/cabinet-loudspeakers-2/iplay-wall-mount-plastic-loudspeakers-24

sdfgdgh.png

Mai jos pagina amplificatorului de pe situl producatorului.

http://www.apart-audio.com/Category/Details5?cat2=APART&cat3=02.ELECTRONICS&cat4=2050_MIXING_AMPLIFIERS&cat5=2050_MIXING_AMPLIFIERS&productcode=MA125#productDetails

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări