Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comentarii ontopic (poze + bancuri)!

Vizitator

Postări Recomandate

Cum regulamentul nu permite offtopic-ul și mai ales pentru că uneori o anumită poză sau un anumit banc merită să fie comentat(ă) unele comentarii fiind utile și pentru că sunt șterse (pe bună dreptare) m-am gândit că merită să fie și un astfel de topic.

Așa că dacă aveți ceva de comentat citați aici bancul sau poza, sper să fie doar comentarii ontopic! 

:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

3

• gauss

2

• validae

1

• PINTI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 4 minute, gauss a spus:

Mai sunt locuri ?

Mai sunt cateva, dar se ocupa doar prin concurs...atestatul oficial prezinta un real avantaj.

Link spre comentariu

Aiurea cedez locul meu îl păstrăm pentru când ieșeam la pensie, dar acum când sunt atâția candidați pe loc, atât de talentați de dornici și de entuziasmați de perspectiva aderării la bătut câmpii, unii fiind deja campioni, vă rog, poftiți!! 

Editat de Vizitator
Parcă comentam poze și bancuri... mă rog..
Link spre comentariu
Acum 14 minute, doru3160 a spus:

Mai sunt cateva, dar se ocupa doar prin concurs...atestatul oficial prezinta un real avantaj.

Pacat . N - am de nici unele , iar concursul e cu pile .

Editat de gauss
Link spre comentariu

:rade: De mult n-am mai râs atât... eu zic sa lăsăm discuția să curgă, pt că în fraza asta e greu să - ți dai seama ce e on și ce e off.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Cred că ai prea mult timp liber şi totuşi ceva lipsă.Ai fi în stare să faci un topic cu comentarii la comentariile offtopic de pe topicul de comentarii la poze...

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări