Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led tv Vortex

Postări Recomandate

are cineva salvat un bin pentru Vortex ledv39cn06 a venit trasnit sursa varza . are main TP.S506.PB802 display CN390T A2A memorie 25q32 am alta placa la fel nu mai stiu de pe ce tv este oricum ceva cu panel de 40 am montat-o dar display alb.Am schimbat memoriile intre ele cu cea de pe placa defecta am meniu imagine solarizata cu albastru abia sesizabil si fara sa prind vreun post cred ca afost afectat softul .pe placa defecta mai  e marcat pe o eticheta o serie de panel LC390TA2A

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

8

• Florinel TV

5

• mihai28

4

• Tavi

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua dupa multe experiente cu placa de mai sus am luat la puricat placile si se pare ca au acelasi cod dar componente diferite alt procesor si alt selector pe cea functionala

asa ca m-am apucat sa incerc sa repar placa originala , am reparat primarul sursei, secundarul respectiv tl opto rez arse inlocuite, dioda de pe alimentarea baklight dusa si la urma scurt pe

bara de 12v pe care am alte 2 surse cu controlerele duse aici mam blocat pentru ca nu stiu cu ce sa le inlocuiesc . am studiat 3 placi respectiv pb 802 si pb819 desi au surse la fel controlrele sint marcat cu coduri diferite. respectiv ci UD1 marcat 2201 sau 1ADJH sau GM7X iar UD2 marcat GN7U sau 1AGMH ,problema e cu ce ce le-as putea inlocui daca ma puteti ajuta

Editat de fane
Link spre comentariu

salutare. de obicei la aceste tv-uri cand sunt traznite este afectata si memoria. daca vei incerca sa o programezi iti va da unele erori. inlocuieste cu una noua,sau de pe alta placa functionala. Din cate stiu am ceva bin pt acest sasiu,de la rusu. cauta acolo. momentan nu sunt la atelier sa caut. daca nu gasesti,te servesc maine cu bin. 

In principiu,sunt cam aceleasi componente in proportie de 80%,doar notarea lor difera,insa unele componente sunt aceleasi chiar daca au notatii diferite. (mai putin multifunctionalul).

cauta schema sasiului si vezi acolo exact ce trebuie. Monteaza fara frica componente de pe alta placa,dar fii atent la detalii. Preventiv monteaza un bec de 60-100 w in serie cu alimentarea de la retea si nu se va intampla nimic rau. 

Într-adevăr este un sasiu "de unica folosinta",dar se poate depana relativ usor .

Bafta! 

Sanatate permanenta! 

Link spre comentariu

multumesc dn.Florin, pentru indiatie si o rugaminte nu ai cumva un soft pentru pb802 cu display de 39 savat am o placa functionala cum am mai spus dar nu se pupa softul cu displaiul si selectorul,pe originala defecta am procesor 9203B1710-DBN BSTPSJ TUNER CDT-9NT372SL10 IAR PE CEA BUNA procesor 9203B-1738DBN  AS7G86

Link spre comentariu
Acum 5 minute, fane a spus:

scuzama dn florin ca nu am ami dat nici un semn na mers . oricum am alta problema stiecineva unde gasesc in romania asa ceva?

LCD-Universal-Power-Supply-Module-5V-24V-Repair-Module-Applied-For-Below-55-55inch-Board-For.jpg_220x220xz.jpg_.webp LCD-Universal-Power-Supply-Module-5V-24V-Repair-Module-Applied-For-Below-55-55inch-Board-For.jpg_220x220xz.jpg_.webp

Link spre comentariu

modulul se vinde pe saiturile china sub codul CA 888 si am vazut pe yutu ca asiaticii il folosesc fara probleme nu inteleg de ce importatorii nostri nu il au ? gasim toate ci si altele care nu isi mai gasesc locul in piata aparatele care le foloseau sint demult scoase din uz iar ce se poate vinde bine nu aduc ??? 

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
Acum 3 ore, mihai28 a spus:

Salutare. Am un tv vortex V32TD2070S si după ce am schimbat placa se vede imaginea solarizată. Cum se poate remedia? 

Pune poza clara cu placa t-con (lvds) și îți spun eu ce sa faci sa vadă clar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări