NICA Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Va salut, Nu am mai fost de vreo doi ani la mare si intreb ( cine cunoaste ) despre starea centurii Bucurestiului si partial a autostrazii A 2 de la iesirea de pe centura spre mare. Ultima data cand am trecut pe acolo era groaznica,asfaltul fragmentat si plin de gropi pe o distanta destul de mare dupa Bucuresti.Poate s-a mai reparat ceva. Va rog,cine cunoaste sa-mi raspunda si mie.Multumesc. Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 A2-ul iesirea din Buc spre Constanta este in continuare groaznic, au mai incercat sa peticeasca dar fara succes, pana nu renunta la partea comunista sa o imbrace in strat serios, nu se poate repara. Autostrazile nu se fac din placi. Incearca sa stai pe cat posibil pe banda a 2-a, acolo e ok, te dai la o parte doar cand vine cineva din spate si suporti gropile. Dupa vreo 30km devine buna soseaua pana in Constanta, doar la trecerile de pod mai sunt denivelari. Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Multumesc dl. Dani. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Centura Bucurestiului este in stare buna ramane doar sa nu prinzi trafic aglomerat. Eu am statie si cand aud ca este aglomerat o tai prin centrul orasului. Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 26, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2019 Acum 3 ore, Toni Marginean a spus: Centura Bucurestiului este in stare buna ramane doar sa nu prinzi trafic aglomerat. Eu am statie si cand aud ca este aglomerat o tai prin centrul orasului. Baiul e ieșirea si o bucată spre constanta Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 (editat) Pleaca cu noaptea in cap, totul e liber noaptea pana pe la 5-6 dimineata si aminteste-ti ca taxa de pod o platesti prin sms sau la peco, nu e nevoie sa stai la coada la taxare, multi inca se inghesuie acolo. Editat Iulie 26, 2019 de dany_cta Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 La 26.07.2019 la 15:03, NICA a spus: Baiul e ieșirea si o bucată spre constanta Adevarul este ca din Timisoara sau Cluj pana acolo obosim si putem merge mai incet! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 La noapte calatoresc spre mare pe ruta Cluj - Sebes - Sibiu - Valea Oltului - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti - Mamaia. Stie cineva de ceva probleme? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum