Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Starea drumului spre A 2

NICA

Postări Recomandate

Va salut,

Nu am mai fost de vreo doi ani la mare si intreb ( cine cunoaste ) despre starea centurii Bucurestiului si partial a autostrazii A 2 de la iesirea de pe centura spre mare.

Ultima data cand am trecut pe acolo era groaznica,asfaltul fragmentat si plin de gropi pe o distanta destul de mare dupa Bucuresti.Poate s-a mai reparat ceva.

Va rog,cine cunoaste sa-mi raspunda si mie.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NICA

3

• Toni Marginean

3

• dany_cta

2

A2-ul iesirea din Buc spre Constanta este in continuare groaznic, au mai incercat sa peticeasca dar fara succes, pana nu renunta la partea comunista sa o imbrace in strat serios, nu se poate repara. Autostrazile nu se fac din placi.

Incearca sa stai pe cat posibil pe banda a 2-a, acolo e ok, te dai la o parte doar cand vine cineva din spate si suporti gropile. Dupa vreo 30km devine buna soseaua pana in Constanta, doar la trecerile de pod mai sunt denivelari.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Centura Bucurestiului este in stare buna ramane doar sa nu prinzi trafic aglomerat. Eu am statie si cand aud ca este aglomerat o tai prin centrul orasului.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Toni Marginean a spus:

Centura Bucurestiului este in stare buna ramane doar sa nu prinzi trafic aglomerat. Eu am statie si cand aud ca este aglomerat o tai prin centrul orasului.

Baiul e ieșirea si o bucată spre constanta

Link spre comentariu

Pleaca cu noaptea in cap, totul e liber noaptea pana pe la 5-6 dimineata si aminteste-ti ca taxa de pod o platesti prin sms sau la peco, nu e nevoie sa stai la coada la taxare, multi inca se inghesuie acolo.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
Toni Marginean
La 26.07.2019 la 15:03, NICA a spus:

Baiul e ieșirea si o bucată spre constanta

Adevarul este ca din Timisoara sau Cluj pana acolo obosim si putem merge mai incet!:scarpin

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări