buleu_alexandru Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 (editat) Va salut Stiti cumva daca exista cutie de conexiuni (de innadire) pentru cablu de 4 fire x 10 mm fiecare sau 4 fire x 16 mm fiecare ? Nu m-ar deranja sa adaptez eu o cutie la care sa ii adaug presetupe si ce mai trebuie, dar speram totusi sa folosesc ceva dedicat. Eu am cautat pe internet, dar inca nu am gasit. De preferat ar fi sa fie metalica si obligatoriu minim IP65. Multumesc EDIT: Urmeaza sa aflu grosimea cablului care va trece prin presetupe. Editat Iulie 24, 2019 de buleu_alexandru Link spre comentariu
bamseflorin Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 http://materiale-electrice.oriongrup.eu/materiale-electrice/cabluri-si-conductori-tuburi-protectie-doze-si-accesorii/accesorii-de-legatura-si-montaj/doze-cu-gel-si-rasina-pentru-conexiuni-in-apa-si-pamant/KET-50-95 , Set manşon în linie cu răşină vezi daca te ajuta asta Link spre comentariu
v67 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Inadirea se poate face si prin manson cu tub termocontractibil , dar sa revenim la cutie de conexiuni,aici as avea de intrebat : -cablurile sunt din acelasi material? ( cu al) -cutia de conexiuni se afla in exterior -interior? praf? picaturi de apa? ...descrieti mediul. -legaturile se fac cu reglete sir cu papuci .. va astept cu informatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum