cristeama Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 va rog ajutati-ma cu 2 buc. panglici de conectare intre t-con si pcb. display, lungime min. 5-6cm, latime cam 3.,2cm are 60pini cu pasul de 1/2mm, stima Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 unele au coduri pe ele,sau spuneti codul tcon Link spre comentariu
cristeama Postat Iulie 24, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2019 in afara de ce scrie pe panglici alte coduri nu sunt, la mine e un t-con de led United de 32'', t-con tip : LC320EXN-SEA1-K31, sunt leduri facute pe placi china - din experientava spun ca panglicile de acest tip sunt folosite si pe alte modele de lcd/leduri Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 Acum 4 ore, cristeama a spus: in afara de ce scrie pe panglici alte coduri nu sunt, la mine e un t-con de led United de 32'', t-con tip : LC320EXN-SEA1-K31, sunt leduri facute pe placi china - din experientava spun ca panglicile de acest tip sunt folosite si pe alte modele de lcd/leduri stiu ca sant folosite si se potrivesc si de la alte modele,dar e un punct de reper,sa stau sa masor jumatati de milimetru,si sa numar zeci de pini sigur le pierd urma,eu am cateva benzi acasa si daca am si un cod tcon i-mi vine mai usor sa vad daca sant ceea ce cautati.verific in seara asta si daca e va dau mesaj,toate cele bune Link spre comentariu
Postări Recomandate