adrianvmx Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 (editat) Am unit firele exact ca in imagine , s au produs ceva schimbari ...acum daca ating cu degetul urechea pentru scurt timp apare imaginea (rezolutie proasta ). Nu gasesc padul VGH si nici corespondenta lui pe placa . Editat Iulie 25, 2019 de adrianvmx Link spre comentariu
adrianvmx Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Acum 12 ore, Costica LCD a spus: Iar te-ai grabit si ai gresit...corect este RAYDIUM RM76153FM-OCN, notatiile padurilor la driver le gasesti in revista Service Tv nr 36 de la colegu' Tavi, parerea mea e ca ai sa muncesti degeaba....daca ai timp de pierdut atunci merita sa incerci, sunt unele trasee de la driverul lateral care si fara ele tv-ul functioneaza corect, trebuie sa refaci in primul rand traseele VGH si VGL... https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/0/5/3499-SERVICE-TV-Nr-36-Decembrie-2016-catalog-ecrane Imi cer scuze dle Costica dar intradevar criza de timp , nepriceperea , neatentia ,sanatatea sunt factori care ne determina sa gresim. Acum eu fac asta mai mult din pasiune si ma mai ambitionez asa cateodata sa rezolv cateceva .Ar trebuii sa ma las de meserie dar nu ma pot abtine :)) Oricum eu va multumesc pentru sfaturi ; sanatate si numai bine va doresc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Padul pe care l-ai notat cu 26,3V acela e VGH si cel notat cu -5,8V este VGL, cum s-ar spune aceste trasee par sa fie ok...... Link spre comentariu
adrianvmx Postat Iulie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Multumita sfaturilor si trasului de urechi ale dlui Costica LCD am reusit sa finalizez lucrarea cu rezultate foarte bune . Atas poza: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Pana la urma cu care traseu(trasee) ti-a intrat imagine ok? Link spre comentariu
adrianvmx Postat Iulie 26, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2019 Acum 13 ore, Costica LCD a spus: Pana la urma cu care traseu(trasee) ti-a intrat imagine ok? Toate traseele le am gasit pe placa atasata ecranului greseala a fost ca nu conectasem unde trebuie traseul YDIOU_L si ulterior am depistat ca imi lipsea si XVCC .Nu stiu care dintre ele imi bloca imaginea pentru ca le am lipit pe amandoua in acelasi "foc" si deja stresasem cam mult foliile pentru a mai face teste . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum