Pasare Dan Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 Sincer, idei sunt multe - si eu am la fel - pana ma lovesc de probleme gen - conector SMD, timp de livrare 4 saptamani, prea multi pini la un pitch mult prea mic - ceea ce duce la greutati in realizarea cablajului (home stile) 1 layer, etc.Eu mai ma gandisem la niste memorii atmel AT21.... de 2mo sau 4mo. Plus ca doresc sa ajunga un proiect finalizat intr-un timp rezonabil - nu doar o idee cu posibilitate de realizare.Alte sugestii? Link spre comentariu
sofian Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 25LC1025 128k x 8bitpoti pune maxim 4buc. pe acelasi bus2.5v-5.5v450 μA VCC = 5.5V, SCL = 400 kHz100nA standby5mS write pagememorie de la microchip care se gaseste de cumparat in rodaca vrei pot proiecta si executa eu PCB-ul (inclusiv cu smd)PS. nu mai postati Link spre comentariu
Pasare Dan Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 Am ajuns la partea cu schema - deocamdata am folosit un PIC16F628A/648A (in functie de consumul de memorie program) si ca memorie 24LC256 - sau upgrade - tot asa in vederea folosirii pe bus a mai multor memorii de acelasi tip.In viitor - imi surade tot mai mult folosirea unui uC cu CAD, folosirea unor senzor cu iesire analogica, si a altui tip de memorie. De asemeni si comanda alimentarii perifericelor (memorie, etc.). Asta imi va permite si crearea unei familii de data loggere pentru diverse masuratori. Deocamdata, am inceput cu modelul asta, continui cu asta.In atasament - schema si o varianta de cablaj, in functie de cutia pe care o am.Alte comentarii cred ca sunt de prisos. Link spre comentariu
Vizitator adeladoro Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 buna seara, in legatura cu aceasta tema.. puteti sa ma ajutati cu o schema care sa contina senzori SHT75, microcontroler si afisarea valorilor pe un lcd http://ro.farnell.com/varitronix/vi402- ... /dp/253558 V-as fi recunoscatoare daca a-ti putea sa ma ajutati Link spre comentariu
iulisan Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Chiar nimeni nu are vreun montaj cu ?c de logger pt. temperatura ?! Link spre comentariu
iulisan Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Un logger desfacut...cumparat pentru experimente...iata internele : Link spre comentariu
iulisan Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 ..Loggerul este chinezesc importat in tara la un pret de ~ 20 $ ! Link spre comentariu
Vizitator deyaya Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Buna...intervin si eu cu o rugaminte...ma poate ajuta cineva cu o schema pt proiectarea unui senzor de temperatura si umiditate? M-am gandit sa folosesc SHT75 ca si senzor, legat la un microcontroller MSP430F449 sau / 445 ( cu driver pt afisor cu cristale lichide). Afisorul ar trebui sa fie pe 5-6 digits, dar nu stiu exact la ce sa ma opresc...poate imi da cineva un sfat.va multumesc anticipat de ajutor ! Link spre comentariu
puiu Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 1. Ce fel de microcontroler este MSP430F449? Link spre comentariu
cirip Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 1. Ce fel de microcontroler este MSP430F449?E unul tare de la TI. Detalii aici: http://focus.ti.com/lit/sg/slab034r/slab034r.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum