Giony Postat Iulie 29, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2019 Acum 1 minut, mac01 a spus: Tunerul sus...este mult mai usor. Mulțumesc, se spune că nu se mai asigură ventilarea amplificatorului cu tunerul sus . Mulțumesc. Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 (editat) Cu placere......se ventileaza...aparatele nu stau pefect lipite intre ele...au pufere, picioruse. Daca pui ampliful sus risti sa deformezi carcasa mai firava a tunerului. Sunt aparate de casa, nu au neaparat nevoie de extra racire.....mai ales ca nu mergi cu ampliful la capacitate maxima. Editat Iulie 29, 2019 de mac01 Link spre comentariu
Giony Postat Iulie 30, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2019 Multumesc, mac01. Piciorusele la tuner sunt de cauciuc cam de 0,5 cm. Am găsit la un magazin patru role elegante, le-am cumpărat și le-am lipit de piciorusele tunerului, care sunt din cauciuc. Acum distanta dintre tuner (sus) față de amplificator este de aproximativ de 2,5 cm. Deci spațiul suficient de răcire. Nici o fanta a amplificatorului nu este obturata de noile picioruse. Oricum m-ai liniștit că nu e nici o problemă dacă sunt lipite unul de altul. Eu vreau muzică, nu zgomot. Volumul nu este dat nici la un sfert din puterea lui. Am găsit o bijuterie de tuner - KAISUI stereo TUNER, o marcă mai rară, fabricat prin anii '70-'80. Ca volum este micuț, dar robust și greu. Link spre comentariu
Giony Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 La 30.07.2019 la 0:00, Giony a spus: Mulțumesc, se spune că nu se mai asigură ventilarea amplificatorului cu tunerul sus . Mulțumesc. Salut prietenii mei de pe Forum, și nu numai. Batranelul adresează o întrebare tinerilor din Forum și specialiștilor : la amplificatorul meu se pot conecta- Fohno, CD, Tuner, Aux. 1 și Aux 2. Există posibilitatea sau vreun comutator care la mufa Tuner să conectezi două dispozitive (tunere). Intrerupi alimentarea unuia și folosești pe celălalt și invers. S-ar putea să nu fi fost explicit, îmi cer scuze. Mulțumesc. Link spre comentariu
cristi7521 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 CD, Tuner, Aux 1 and Aux 2 au nevoie de acelasi nivel de tensiune, deci sunt echivalente, poti folosi unul din tunere pe o intrare de Aux Link spre comentariu
Giony Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 Acum 2 ore, cristi7521 a spus: CD, Tuner, Aux 1 and Aux 2 au nevoie de acelasi nivel de tensiune, deci sunt echivalente, poti folosi unul din tunere pe o intrare de Aux Mulțumesc , Cristi - am incercat, dar nu merge. Te rog sa-mi explici mai mult. Mulțumesc frumos pentru răspunsul prompt. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Ati apasat butoanele corespunzatoare ,cd,aux1,aux2 ?/ Link spre comentariu
Giony Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 Mulțumesc Dan-a2. Am fost în oraș și am să încerc acum. Deci am ocupate mufa Phone , Tuner și Aux 1 pentru televizor. Sunt libere CD și Aux 2. Am să încerc la aceste două ieșiri care sunt libere. Mulțumesc, o să revin . Link spre comentariu
Giony Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 Mulțumesc Dan și Cristi - datorită informațiilor care mi le-ați livrat am reușit să conectez al doilea tuner la AUX 2. MULȚUMESC MULT. Link spre comentariu
Giony Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 Dispozitivele se încălzesc . Este normal. Când trebuie să intri în alertă . Mulțumesc. Link spre comentariu
Giony Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 La 01.08.2019 la 18:22, Giony a spus: Dispozitivele se încălzesc . Este normal. Când trebuie să intri în alertă . Mulțumesc. Bună ziua, pot conecta boxe cu impedanta de 4 ohmi la amplificator cu impedanta 6-12 ohmi ? Mulțumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Cele mai indicate ar fi cele de 8ohmi dar merg si pe 4ohmi daca nu-l ,, abuzati'' prea tare !! Link spre comentariu
Giony Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 Acum 4 ore, dan-a2 a spus: Cele mai indicate ar fi cele de 8ohmi dar merg si pe 4ohmi daca nu-l ,, abuzati'' prea tare !! Mulțumesc. Merg la un sfert din volum. Mie-mi place să ascult muzică, nu zgomote. Link spre comentariu
bmwh548 Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Asta cu sfertul de volum e atat de relativa... Pozitia potentiometrului e cam la fel de relevanta ca si pozitia acelor unui ceasornic. Link spre comentariu
Giony Postat August 10, 2019 Autor Partajează Postat August 10, 2019 La 06.08.2019 la 21:46, bmwh548 a spus: Asta cu sfertul de volum e atat de relativa... Pozitia potentiometrului e cam la fel de relevanta ca si pozitia acelor unui ceasornic. În concluzie pot conecta boxe cu impedanta de 4ohmi la amplificator de 6-12 ohmi. Volumul mic pentru o cameră la bloc. Mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum