sesebe Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Acum 5 minute, razvan-l1 a spus: Poti , cu conditia sa fie superior celui original . Cum compari cele doua cabluri ? Dacă are prețul de la 500euro în sus sigur este mai performant. @Giony ce te deranjează la cablul ala? Are biriiala? Se intrerupe? Care-i problema lui? Un cablu nu-i decit un cablu. Nu trebuie sa adauge sau sa piardă ceva din semnalul ce trece prin el. Link spre comentariu
Giony Postat Iunie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2020 La 19.05.2020 la 19:42, Giony a spus: Seară bună ! Am un pickup TELEFUNKEN CS 20. Are un cablu normal care este prins în el și conectare la amplificator prin mufe RCA. Doresc sa vă întreb dacă pot sa-i pun performant (de calitate). Mulțumesc! ...scuze, sa-i pun un cablu de calitate... Bună seara , Este posibil, cu un adaptor sa conectezi 2 pickupuri la mufa phono a amplificatorului. Mulțumesc! Link spre comentariu
okean Postat Iunie 6, 2020 Partajează Postat Iunie 6, 2020 In principiu da, practic e mai greu, necesita un comutator de calitate, montaj ecranat, evitarea buclelor de masa... Link spre comentariu
Giony Postat Iunie 15, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2020 La 05.06.2020 la 22:56, Giony a spus: Bună seara , Este posibil, cu un adaptor sa conectezi 2 pickupuri la mufa phono a amplificatorului. Mulțumesc! Bună seara domnilor, Vă rog sa nu mă certați dacă introduc mesajul unde nu trebuie. Am cumpărat un switching HORNBACHER ASB 172. Am dorit ca la mufa phono a amplificatorului sa conectez două pikupuri. În ambele situații se aude un brun când le conectez. Un amănunt,dacă conectez comutatorul la amplificator fără a fi conectate pickupurile la comutator și în această situație se aude brumul. L-am cumpărat de la un prieten din Cluj, l-a probat și funcționa. Trebuie sa fie o chichita la mijloc. Ce spuneți, care ar fi cauza. Vă mulțumesc! Link spre comentariu
okean Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 Am cautat cu gogu " HORNBACHER ASB 172 " , nu stie...daca carcasa comutatorului e metalica , ar trebui sa fie, incercati sa legati un fir direct de la carcasa amplificatorului la carcasa comutatorului, o poza cu comutatorul ar fi mai buna ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum