ioanvasile Postat August 3, 2019 Autor Partajează Postat August 3, 2019 (editat) buna ziua .... Am un tv samsung de 102 cm model UE40K5582SU Țip ue40k5582 si am o problema am imaginea cu susul in jos am reusi t. sa intru in meniul service la aces t. t.v nu vreau sa modific ceva gresit la tv multumesc Editat August 3, 2019 de ioanvasile detalii Link spre comentariu
ioanvasile Postat August 3, 2019 Autor Partajează Postat August 3, 2019 alt.a imagine Link spre comentariu
ioanvasile Postat August 4, 2019 Autor Partajează Postat August 4, 2019 (editat) Acest defect se intampla cand conectezi tableta prin cablu......numai de aici putea sa fie Va multumesc din suflet pentru ajutor. Editat August 4, 2019 de ioanvasile completare Link spre comentariu
ioanvasile Postat August 4, 2019 Autor Partajează Postat August 4, 2019 La 23.07.2019 la 22:13, iuliantv a spus: daca nu merge ,incercati iarasi cu nepoata,ca poate e cu noroc,dar cu grija sa nu va fure meseria Va multumesc din suflet pentru ajutor. Poaet a- t i vrea sa-mi dati si mie o mana de ajutor ...... Link spre comentariu
yokoono Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Du-te unde scrie RESET si apasa ok de pe telecomanda ca sa revina la setarile din fabrica. Link spre comentariu
clony Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 La 31.07.2019 la 17:41, clony a spus: intri in meniul de svc cu info/menu/mute/power mergi in options -- mrt options si ai pe undeva Hv flip, modifici aceasta optiune in on/off/hflip sau v flip in functie de cum ai tu imaginea. Ti-am dat rezolvarea mai sus, ai incercat? Pune poze cu meniurile respective si te ajut eu. Link spre comentariu
ioanvasile Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 (editat) meniu service Editat August 6, 2019 de ioanvasile detalii Link spre comentariu
ioanvasile Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 rezolvarea este la mine .......va multumesc celor care ati incercat sa ma ajutati.... Link spre comentariu
megabit Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Adica s-a rezolvat cu TasTa T si y ...? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum