Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv samsung de 102 cm model UE40K5582SU  Țip ue40k5582

ioanvasile

Postări Recomandate

buna ziua .... Am un tv samsung de 102 cm model UE40K5582SU  Țip ue40k5582 si am o problema  am imaginea cu susul in jos

am reusi t. sa intru in meniul service la aces t.       t.v         nu vreau sa modific ceva gresit          la    tv    multumesc

666.jpg

Editat de ioanvasile
detalii
Link spre comentariu

Acest    defect  se   intampla   cand  conectezi   tableta  prin  cablu......numai de aici putea  sa fie   Va multumesc din suflet pentru ajutor. 

Editat de ioanvasile
completare
Link spre comentariu
La 23.07.2019 la 22:13, iuliantv a spus:

daca nu merge ,incercati iarasi cu nepoata,ca poate e cu noroc,dar cu grija sa nu va fure meseria

Va multumesc din suflet pentru ajutor.    Poaet    a- t i      vrea sa-mi  dati  si mie o  mana de  ajutor   ......

Link spre comentariu
La 31.07.2019 la 17:41, clony a spus:

intri in meniul de svc cu info/menu/mute/power  mergi in options -- mrt options si ai pe undeva Hv flip, modifici aceasta optiune in on/off/hflip sau v flip in functie de cum ai tu imaginea.

Ti-am dat rezolvarea mai sus, ai incercat? Pune poze cu meniurile respective si te ajut eu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări