danijblbass Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 nu stiu ce sa mai zic.... sa vad daca o sa-mi mai trebuiasca amplificatoru , daca nu il las asa ..(poate isi revine :P ) Link spre comentariu
Dr.L Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 poti face cu alt amplificator auto,de ex din seria tda155x,gasesti si la 5 lei integratul,20 lei kitul Link spre comentariu
danijblbass Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 m-am uitat la conex si kitul asata care l-am facut eu e 26Ron.....fara sa te mai chinui...si e si Philips.. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 si e si Philips..Scuze de offtopic dar nu cred ca e philips...mai ales la pretul asta...Am facut pana acuma vreo 5 amplificatoare auto cu acest integrat si pe toate scria philips... Link spre comentariu
Dr.L Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 si alea originale se duc,ale mele erau recuperate din cass-uri auto si nu erau chinezariidaca nu-i faci scurt pe iesire nu cedeaza,dar daca ii faci,se incalzeste si Link spre comentariu
Vizitator Methos Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Am avut si eu un ampl identic si iam dat in goarna cam 4 ani si nu am avut nici o prob..........mai bine schimbi finalu, decat sa te mai chinui. Bafta! :supz: Link spre comentariu
danijblbass Postat August 30, 2007 Autor Partajează Postat August 30, 2007 merci...inca nu-l mai schimbi...l-am pus la uscat ........ :toimonster: Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 ceva asemanator(sau nu) am o problema cu tda1557qacesta are ~40db amplificare externa si cu intrarea legata la masa imi fasaie in difuzorastea au amplificarea reglata intern asa ca nu cred ca pot s-o reducse poate face ceva in privinta fasaitului sau trebuie schimbat cu unul cu amplificare mai mica? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum