Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Glaxy S4 GT-I9506

Postări Recomandate

Va salut .

Exista un soft/driver ,  pentru PC , pentru acest telefon „ N-ai sanse , N-ai sanse  , Samsung Glaxy S4 GT-I9506 ” ?

Daca da , va rog o adresa de unde pot sa-l descarc .

Cu ajutorul acestui soft , sa pot interveni macar la cartela SIM (modificari/salvari)  . La  Lenovo are in el asemenea soft , si pot opera mai multe chestii .

Va multumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

5

• Stefan

3

• FLORIN IORDACHE

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cu Kies și Smart Switch de la Samsung ai încercat?

Totuși telefonul ăla are magazin play și acolo găsiți foarte multe aplicații pentru orice.

La S5 știu că aveam export din SIM in telefon. 

Link spre comentariu

Cu Kies se poate importa agenda salvata cu alt soft 

Ce nu poate Kies , 

nu poate sa citeasca agenda din sim . De asta aveam nevoie .

Nu am gasit un buton sa faca asta .

Link spre comentariu

Ma uitasem la filmuletul asta si am crezut ca merge , ce-i drept imi amintesc ca am testat si eu KIES ala si era usor inutil. Adica singura functie utila era de back-ul, transferul de fisiere mergea si direct din explorer.

Incerca si cu un program direct pe telefon precum "SIM Contact Manager" de la Divyesh Devlani. Poti edita direct contactele in telefon sau sa le exporti si sa incerci editarea pe PC

Ce contacte am eu pe SIM :rade:

Screenshot-2019-07-21-11-22-32-196-com-d

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Eu il gasesc chiar inutil atat timp cat pot sa import o lista dar nu o pot implementa in sim . Si nici agenda din sim nu o poti exporta , sau salva . Pur si simplu nu o vede  .

Era avantajos sa fac asta pe pc , ca se facea angro , nu bucata cu bucata .

Are optiunea de copiere in telefon , dar nu asta ma interesa . Si chiar nu foloseste agenda in telefon . 

SIM-ul e sfant 

Pai eu am cca 300 de numere . Sim contact manager nu ar trebui sa arate toata lista din sim ?

Editat de vergil
Link spre comentariu

La mine funcționează, incerca cu altul. Poate asta nu se înțelege cu versiunea ta de Android.

SIM Contacts de la Mitali Parekh seamănă la tema dar nu are funcția de export, are doar copy to device.

Eu pe SIM am fix ce se vede in poza, de când mi-a crăpat un SIM am folosit doar memorie telefonului și uneori export in cloud.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Va salut din nou . 

Nu am rezolvat mai nimic . 

Dar am alta problema , acelasi telefon , Samsung Glaxy S4 GT-I9506

Acumulatorul da semne ca nu mai poate , adica :

Daca il scot de la incarcare dimineata , a doua zi seara e aproape gol ...27% , sau mai putin .

Asa trebuie sa fie , sau se apropie sfarsitul ?

Ca telefon sant multumit , nu sant prea pretentios , dar cand îți este  lumea mai draga , nu mai ai acumulator .Acumulatorul arata ca in imaginea atasata . As vrea sa comand unul . 

As vrea sa stiu daca sant de capacitate mai mare , adica peste 2600mA , dar sa se potriveasca in spatiul alocat .

Am gasit ceva asemanator aici ,   https://www.magazingsm.ro/piese-telefon/acumulator-samsung-galaxy-s4-b600-bebc-original-include-nfc-37920 .

Zic ei , ca este original .

Daca aveti alte informatii va rog sa-mi spuneti .

Va multumesc .

Baterie telefon.jpg

Link spre comentariu
Acum 6 ore, vergil a spus:

Va salut din nou . 

Nu am rezolvat mai nimic . 

Dar am alta problema , acelasi telefon , Samsung Glaxy S4 GT-I9506

Acumulatorul da semne ca nu mai poate , adica :

Daca il scot de la incarcare dimineata , a doua zi seara e aproape gol ...27% , sau mai putin .

Asa trebuie sa fie , sau se apropie sfarsitul ?

Ca telefon sant multumit , nu sant prea pretentios , dar cand îți este  lumea mai draga , nu mai ai acumulator .Acumulatorul arata ca in imaginea atasata . As vrea sa comand unul . 

As vrea sa stiu daca sant de capacitate mai mare , adica peste 2600mA , dar sa se potriveasca in spatiul alocat .

Am gasit ceva asemanator aici ,   https://www.magazingsm.ro/piese-telefon/acumulator-samsung-galaxy-s4-b600-bebc-original-include-nfc-37920 .

Zic ei , ca este original .

Daca aveti alte informatii va rog sa-mi spuneti .

Va multumesc .

Baterie telefon.jpg

Pentru vechimea lui pare a fi okk bateria..si mai ales ca este vorba si despre un smart.....care la nici un tel....nu tine mai mult de 2 zile bateria .:reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări