vergil Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 Va salut . Exista un soft/driver , pentru PC , pentru acest telefon „ N-ai sanse , N-ai sanse , Samsung Glaxy S4 GT-I9506 ” ? Daca da , va rog o adresa de unde pot sa-l descarc . Cu ajutorul acestui soft , sa pot interveni macar la cartela SIM (modificari/salvari) . La Lenovo are in el asemenea soft , si pot opera mai multe chestii . Va multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 Cu Kies și Smart Switch de la Samsung ai încercat? Totuși telefonul ăla are magazin play și acolo găsiți foarte multe aplicații pentru orice. La S5 știu că aveam export din SIM in telefon. Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 21, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2019 Cu Kies se poate importa agenda salvata cu alt soft Ce nu poate Kies , nu poate sa citeasca agenda din sim . De asta aveam nevoie . Nu am gasit un buton sa faca asta . Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 Nu merge copiata agenda din SIM in telefon ? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 (editat) Ma uitasem la filmuletul asta si am crezut ca merge , ce-i drept imi amintesc ca am testat si eu KIES ala si era usor inutil. Adica singura functie utila era de back-ul, transferul de fisiere mergea si direct din explorer. Incerca si cu un program direct pe telefon precum "SIM Contact Manager" de la Divyesh Devlani. Poti edita direct contactele in telefon sau sa le exporti si sa incerci editarea pe PC Ce contacte am eu pe SIM Editat Iulie 21, 2019 de Stefan Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 21, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2019 (editat) Eu il gasesc chiar inutil atat timp cat pot sa import o lista dar nu o pot implementa in sim . Si nici agenda din sim nu o poti exporta , sau salva . Pur si simplu nu o vede . Era avantajos sa fac asta pe pc , ca se facea angro , nu bucata cu bucata . Are optiunea de copiere in telefon , dar nu asta ma interesa . Si chiar nu foloseste agenda in telefon . SIM-ul e sfant Pai eu am cca 300 de numere . Sim contact manager nu ar trebui sa arate toata lista din sim ? Editat Iulie 21, 2019 de vergil Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 21, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2019 Am instalatsi sim contact manager . Dupa ce il activez , ma anunta ca sa oprit . Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 (editat) La mine funcționează, incerca cu altul. Poate asta nu se înțelege cu versiunea ta de Android. SIM Contacts de la Mitali Parekh seamănă la tema dar nu are funcția de export, are doar copy to device. Eu pe SIM am fix ce se vede in poza, de când mi-a crăpat un SIM am folosit doar memorie telefonului și uneori export in cloud. Editat Iulie 21, 2019 de Stefan Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Va salut din nou . Nu am rezolvat mai nimic . Dar am alta problema , acelasi telefon , Samsung Glaxy S4 GT-I9506 Acumulatorul da semne ca nu mai poate , adica : Daca il scot de la incarcare dimineata , a doua zi seara e aproape gol ...27% , sau mai putin . Asa trebuie sa fie , sau se apropie sfarsitul ? Ca telefon sant multumit , nu sant prea pretentios , dar cand îți este lumea mai draga , nu mai ai acumulator .Acumulatorul arata ca in imaginea atasata . As vrea sa comand unul . As vrea sa stiu daca sant de capacitate mai mare , adica peste 2600mA , dar sa se potriveasca in spatiul alocat . Am gasit ceva asemanator aici , https://www.magazingsm.ro/piese-telefon/acumulator-samsung-galaxy-s4-b600-bebc-original-include-nfc-37920 . Zic ei , ca este original . Daca aveti alte informatii va rog sa-mi spuneti . Va multumesc . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Acum 6 ore, vergil a spus: Va salut din nou . Nu am rezolvat mai nimic . Dar am alta problema , acelasi telefon , Samsung Glaxy S4 GT-I9506 Acumulatorul da semne ca nu mai poate , adica : Daca il scot de la incarcare dimineata , a doua zi seara e aproape gol ...27% , sau mai putin . Asa trebuie sa fie , sau se apropie sfarsitul ? Ca telefon sant multumit , nu sant prea pretentios , dar cand îți este lumea mai draga , nu mai ai acumulator .Acumulatorul arata ca in imaginea atasata . As vrea sa comand unul . As vrea sa stiu daca sant de capacitate mai mare , adica peste 2600mA , dar sa se potriveasca in spatiul alocat . Am gasit ceva asemanator aici , https://www.magazingsm.ro/piese-telefon/acumulator-samsung-galaxy-s4-b600-bebc-original-include-nfc-37920 . Zic ei , ca este original . Daca aveti alte informatii va rog sa-mi spuneti . Va multumesc . Pentru vechimea lui pare a fi okk bateria..si mai ales ca este vorba si despre un smart.....care la nici un tel....nu tine mai mult de 2 zile bateria . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum