Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Leko model 21Qx-H002

Vizitator Stelian1

Postări Recomandate

Vizitator Stelian1

Salut, am un tv Leko model 21Qx-H002. Am găsit condensatorul ceramic 861j la 2 kw care vine de la sursa strw6556a care vine din tensiunea de 300 de volti și la masa .L-am găsit în scurt ardea siguranta ,lam înlocuit cu altul la fel în schimb se încălzește foarte tare . Am schimbat toate ceurile din sursa tot la fel . Posibil sa fie și sursa de vina strw6556a ? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

2

• adydep

1

• fane buy

1

Top autori în acest subiect

Acolo in snuber mai aveti o rezistenta si dioda le-ati verificat ?Sursa nu scoate nimic pe secundar?.Cond. de100/400v este ok? 

Link spre comentariu
Vizitator Stelian1

Am schimbat rezistență și dioda . Televizorul funcționează dar problema este cu condensatorul ceramic 861 j care se încinde foarte tare in maxim 5 sec . Cond de 100/400 nu l-am verificat . 

Link spre comentariu

Daca filtrajul este ok ,inseamna ca poate este de proasta calitate si prezinta o anumita rezistenta si tinde sa lucreze ca o rezistenta .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări