Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare decodor tuner Sherwood TD-1121

Postări Recomandate

Mai degraba un modul decodor stereo cu 758 adaptat in locul celui (presupus) defect. Doar cu integratul nu aveti ce face , nu e compatibil pin la pin cu TDA7040. Stiu ca aveam un modul dintr-un tuner romanesc , il caut si daca e vi-l trimit gratis.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Giony

20

• surubarila

4

• Florinel TV

4

• validae

3

Top autori în acest subiect

Acum 1 minut, surubarila a spus:

Mai degraba un modul decodor stereo cu 758 adaptat in locul celui (presupus) defect. Doar cu integratul nu aveti ce face , nu e compatibil pin la pin cu TDA7040. Stiu ca aveam un modul dintr-un tuner romanesc , il caut si daca e vi-l trimit gratis.

Mulțumesc  frumos

.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, Giony a spus:

Mulțumesc  frumos

.

Stimate domn, sub acest nume de pe Forum - surabarila - se ascunde un MESERIAȘI . Scuza-mă că îndrăznesc,  din localitate ești 

? Ce-ar fi sa-ti trimit aparatul sa-l repari , plătesc cu vârf și îndesat manoperă si transportul.

Link spre comentariu

Multumesc pt. apreciere dar nu e chiar asa...Sunt doar un hobbyst ca multi alti Elforumisti , ceva experienta am capatat lucrand in domeniu - tehnician intretinere utilaje echipate cu PLC. Imi pare rau , momentan nu va pot ajuta cu reparatia din motive de sanatate.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Giony a spus:

Stimate domn, sub acest nume de pe Forum - surabarila - se ascunde un MESERIAȘI . Scuza-mă că îndrăznesc,  din localitate ești 

De unde esti? daca vrei poti sal trimiti la mine si til voi repara daca pot bineinteles , dar cred ca pot daca am piesa defecta

Link spre comentariu
Acum 35 minute, Florinel TV a spus:

De unde esti? daca vrei poti sal trimiti la mine si til voi repara daca pot bineinteles , dar cred ca pot daca am piesa defecta

Mulțumesc , ești foarte amabil, sunt din SLATINA. Tu de unde ești? Tot un coleg de pe Forum mi-a spus că ar fi vorba de integratul uA 758 , se fixează pe placă și se alimentează la 9-10v. El mi-a dat mai multe amănunte, se realizează ușor pe o placă perforata. Desfaceti în tuner legătura prin compensator de la ieșirea demodulatorului , unde e semnalul multiplex și injectati semnalul în decodor. După decodor unde apar cele două canale  , puneți semnalul către ieșire sau dacă mai are un mic etaj de amplificare suplimentară. Avantajul este că decodorul nu are bobine, ci doar un semireglabil care se ajustează până se aprinde ledul roșu și se alimentează la 9,12v. Asta este tot ce mi a spus. Eu habar nu am, dar ție îți poate fi de folos 

Mulțumesc și aștept răspunsul .

Chiar acum, Giony a spus:

Mulțumesc , ești foarte amabil, sunt din SLATINA. Tu de unde ești? Tot un coleg de pe Forum mi-a spus că ar fi vorba de integratul uA 758 , se fixează pe placă și se alimentează la 9-10v. El mi-a dat mai multe amănunte, se realizează ușor pe o placă perforata. Desfaceti în tuner legătura prin compensator de la ieșirea demodulatorului , unde e semnalul multiplex și injectati semnalul în decodor. După decodor unde apar cele două canale  , puneți semnalul către ieșire sau dacă mai are un mic etaj de amplificare suplimentară. Avantajul este că decodorul nu are bobine, ci doar un semireglabil care se ajustează până se aprinde ledul roșu și se alimentează la 9,12v. Asta este tot ce mi a spus. Eu habar nu am, dar ție îți poate fi de folos 

Piesa defectă este decodorul stereo. Se vede că a mai fost umblat în el.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Giony a spus:

Piesa defectă este decodorul stereo. Se vede că a mai fost umblat în el.

Bună dimineața, Florinel  TV. Aștept cu nerăbdare un răspuns de la tine. Mulțumesc. 

Link spre comentariu
La 03.08.2019 la 8:34, Giony a spus:

Bună dimineața, Florinel  TV. Aștept cu nerăbdare un răspuns de la tine. Mulțumesc. 

Bunăziua, tot mai aștept un semn de viață de la tine. Mulțumesc .

Link spre comentariu
La 06.08.2019 la 12:01, Giony a spus:

Bună ziua , te rog să-mi trimiți adresa pe email sau Watap

Mulțumesc .

Caut lămpi (asemănătoare unei sigurante) care lumineze displayul unui tuner KAISUI. Pe partea metalică este inscriptionat  K30l.

Link spre comentariu
La 02.08.2019 la 20:48, Florinel TV a spus:

Salut Florinel TV , te rog sa-mi dai adresa pentru a-mi repara tunerul Sherwood. Mi-ai promis că îl repari dacă are piesa defectă (o are). Plătesc cât ai spus tu, adică 100 de lei. Mulțumesc. 

Link spre comentariu
La 06.08.2019 la 11:53, Florinel TV a spus:

Ok vorbim pe MP

Pe 6 august mi-ai spus că vorbim pe MP. Astept. Plătesc oricât ar fi pentru că tunerul arată foarte bine și are un sunet plăcut. Te rog, mulțumesc. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 27.08.2019 la 21:26, surubarila a spus:

Inainte de a fi sterse off-topicurile : chiar am vrut sa te ajut , nu comunicam pe aceeiasi frecventa....Drept urmare , multa bafta in ce doresti sa faci ! 

Am găsit un meseriaș la Constanța și a reparat Tunerul Sherwood. Eu la Slatina, meseriasul la Constanța. E că în dragoste, când iubești pe cineva mergi până-n pânzele albe. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări