RockDok Postat Martie 10, 2020 Autor Partajează Postat Martie 10, 2020 (editat) Multumesc, din pacate la C101 nu se poate renunta fiindca imi izoleaza tensiunea de negativare pe G1 la V100 (-Ug1V100) care vine prin R102 si R103. Nu am idee cum se va comporta etajul diferential in special ce fel de ciudatenii pot aparea cu L100, dar de incercat pentru mine merita. R106 + R108 ar vrea sa fie un divizor de semnal de reactie negativa provenind direct din anodul V101B, asta fara C104. Daca vreau sa renunt la reactie negativa pot trece V100 in mod pentoda ( cu c104 si fara R108) sau trioda. ( mod pentoda-i si cu G2 prin R108 la anodul V101B) Editat Martie 10, 2020 de RockDok Link spre comentariu
darius_bv Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Citat Etajul pe care vi l-am sugerat are reactie negativa locala si liniaritate excelenta, deci puteti renunta la C101. Etajul diferential cu 6N6P pe care vi l-a propus dl. Dorin are si el reactie negativa locala daca renuntati la C111-C115 (puteti gasi o alta metoda de a masura curentii anodici). Cat despre liniaritate… mergeti pe mana lui dl. Dorin. In acest caz, nu mai are rost R108. Nu stiu cat sunt de echivalente 6J32P si EF86, putem face un test daca vreti. Numai bine! Link spre comentariu
RockDok Postat Martie 11, 2020 Autor Partajează Postat Martie 11, 2020 Contolez negativarea tuburilor cu uC, o tensiune cuprinsa intre 0.00-1.00 V este preluata din catozi si este de asemenea preluata de catre uC. Asta implica eliminarea negativarii automate atit la intrare cit si la defazor. Nu contest ca schemele propuse de d-voastra si de Dorin sint excelente, dar vreau sa folosesc monitorizarea si reglarea automata a PSF-urilor. In cazul asta sub nici o forma nu pot renunta la C101, mi-ar aduce la masa , prin R101, tensiunea de negativare. R107 nu este pentru negativare automata ( desi are un mic efect in acest sens) ci este shuntul pe care citesc curentul anodic ( anodic + Ig2) al V100. Asemenea R112 si R113 la V101. Folosesc 6P3C-E si 6N6P, un EF86, desi excelent, potriveste ca nuca-n perete, de aici 6J32P. Pentru o linie cu EL34 , poate ECC82, neaparat EF86. Multumesc inca o data pentru sugestii. Link spre comentariu
RockDok Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 Sint sanse mari ca sa intre in lucru cablajul atasat. 1 Link spre comentariu
RockDok Postat Ianuarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 (editat) Modulul de "micro control" , daca tot am adus vorba la un moment dat in subiectul lui xdanx Editat Ianuarie 11, 2021 de RockDok Link spre comentariu
xdanx Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Opera de arta Link spre comentariu
RockDok Postat Ianuarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Multzam da' mai sint km buni pina acolo, opera o sa fie daca nu intra nimic peste audio. Cu un koktail de 3 smps-uri "mari", vre-o 3 mai mici , vezi ce-am atasat acuma si WiFi, fara sa mai vorbesc de quartz-ul ESP-ului, va fi un studiu de caz de (ne)protectie la perturbatii. Am un prieten aici in Oradea, daca ma gindesc bine chiar doi, care abia asteapta sa demonteze, la figurat, alimentarea cu SMPS. Le dau de lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum