Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

multimetru analog ABB METRAWATT. MA1H

fane buy

Postări Recomandate

Va salut cu respect si la multi ani sarbatoritilor de sf Ilie. Am acest aparat de masura care are urmatoarea problema daca masor tensiune pe cc la o baterie auto sau la un redresor masoara pe toate scalele bine si daca vreau sa masor b+ la tv îmi da ieronat va rog un sfat o sugestie poate a mai întîlnit cineva defectu multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane buy

4

• dan cod

2

• franzm

1

• RJK

1

Top autori în acest subiect

Depinde unde ati pus minusul aparatului, la care masa ? masa sursei din primar sau secundar ?

Ce valoare are tensiunea +B masurata cu alt aparat si ce valoare cu cel analog ?

Nu cred ca aparatul analog este defect. Daca va da erori inseamna ca nu exista filtraj pe +B sau este foarte mic.

Editat de RJK
Link spre comentariu

Am schimbat si cond pe b+ leam pus noi minusu la luat dupa secundaru sursei am încercat sa masor si la alte tv în reparati si tot la fel e posibil sa aibe cond ceramice cu valoare scazuta ?multumesc

Link spre comentariu

Practic si pe scala de 150v si pe cea de 500v duce acu aproape de capatu de scala la amîndou cam la fel totusi mîine am un tv de reparat si am sal testez si pe sursa acestuia apoi am sa revin multumesc pentru informti o zi buna tuturor

Link spre comentariu

Va salut cu respect am revenit cu multimetru problema rezolvata a curs bateria în iel si se formase pe rezistente un oxid alb lam curatat cu alcol izopropilic si e ok. Multumesc pentru sugesti toate cele bune cu respect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări