fane buy Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Va salut cu respect si la multi ani sarbatoritilor de sf Ilie. Am acest aparat de masura care are urmatoarea problema daca masor tensiune pe cc la o baterie auto sau la un redresor masoara pe toate scalele bine si daca vreau sa masor b+ la tv îmi da ieronat va rog un sfat o sugestie poate a mai întîlnit cineva defectu multumesc Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Încercati sa intercalati un filtru trece jos. În functie de locul unde masurati, s-ar putea sa aveti o tensiune pulsatorie. Link spre comentariu
RJK Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 (editat) Depinde unde ati pus minusul aparatului, la care masa ? masa sursei din primar sau secundar ? Ce valoare are tensiunea +B masurata cu alt aparat si ce valoare cu cel analog ? Nu cred ca aparatul analog este defect. Daca va da erori inseamna ca nu exista filtraj pe +B sau este foarte mic. Editat Iulie 20, 2019 de RJK Link spre comentariu
fane buy Postat Iulie 20, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2019 Am schimbat si cond pe b+ leam pus noi minusu la luat dupa secundaru sursei am încercat sa masor si la alte tv în reparati si tot la fel e posibil sa aibe cond ceramice cu valoare scazuta ?multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Cât este eroarea? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Ce eroare , eu cred ca sursa cu probleme si de acolo eroarea Link spre comentariu
fane buy Postat Iulie 20, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2019 Practic si pe scala de 150v si pe cea de 500v duce acu aproape de capatu de scala la amîndou cam la fel totusi mîine am un tv de reparat si am sal testez si pe sursa acestuia apoi am sa revin multumesc pentru informti o zi buna tuturor Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Acum 5 ore, Florinel TV a spus: Ce eroare , eu cred ca sursa cu probleme si de acolo eroarea Nu fi sigur de asta. Link spre comentariu
fane buy Postat Iulie 21, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2019 Va salut cu respect am revenit cu multimetru problema rezolvata a curs bateria în iel si se formase pe rezistente un oxid alb lam curatat cu alcol izopropilic si e ok. Multumesc pentru sugesti toate cele bune cu respect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum