mircea65 Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 (editat) Buna dimineata, am un tv,, pe care l-am si rezolvat, la care nu pot sa identific sasiul- pe fata tv-ului scrie Pacific, iar pe spate pe eticheta Philips 21pt4457/01(dupa asta ar fi sasiu L01.2E), dar nu e.Dupa ce l-am inchis am incercat sa-l programez, insa nu am functia instal. Pe panoul frontal am 3 butoane, primul menu, apoi minus si plus, daca apas menu pot accesa setarile pt. imagine sI cam atat. Din tlc am imagine, sunet si blocare copii, ceva preferential, timp si menu mix. Nu am fost atent cu ce e facut, insa in sursa are un integrat cu 5 terminale, bv tda4863aj care se alimenteaza la 45v, iar undeva in zona traf linii scrie UE69US. Mai degraba pare sasiu de beko, si inca ceva memoria este smd si se alimenteaza la 3,3v. Un pic de ajutor-v-as fi recunoscator. multumesc. cu stima! Editat Iulie 18, 2019 de mircea65 am enuntat gresit Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 puneti o poza cu sasiul ! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 Sau ceva șasiu CTV sau CTU. Link spre comentariu
mircea65 Postat Iulie 18, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2019 da, cred ca e sasiu CTU-AA(mai mult ca sigur)-cum pot sa fac instalarea programelor, ca nu mi-e clar? multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 Daca apesi meniu din butoane si te duci din sageti nu ajungi la instal? Link spre comentariu
mircea65 Postat Iulie 18, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2019 nu e tlc originala, face toate functiile mai putin instalare, inteleg ca merg rc8205, p1696, care au functia instal-eu am una de Philips. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 Acum 4 minute, mircea65 a spus: nu e tlc originala, face toate functiile mai putin instalare, inteleg ca merg rc8205, p1696, care au functia instal-eu am una de Philips. Eu ma refer la butoanele frontale ale tv-ului si nu la telecomanda Link spre comentariu
mircea65 Postat Iulie 18, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2019 am scris in primul post, doar stralucire, contrast, culoare si inca unu, iar din sageti se modifica valorile Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 Sanatate permanenta ! Incearca ce spune mai jos (e luat din manualul de utilizare al TV-ului). Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 1-- Acum 3 ore, mircea65 a spus: pe fata tv-ului scrie Pacific, iar pe spate pe eticheta Philips 21pt4457/01(dupa asta ar fi sasiu L01.2E), dar nu e 2-- Acum 3 ore, mircea65 a spus: Mai degraba pare sasiu de beko, asa ceva nu exista , stimate domn . marca unui produs oarecare se regaseste si pe fata si pe spatele respectivului produs . ceea ce aveti dvs in fatza dvs este un produs contra-facut ... au circulat astfel de produse etichetate / re-etichetate aiurea in tramvai o gramada prin buzau ...cunosc si numele firmelor , dar nu dau nume . altfel spus , afara e vopsit gardul , inauntru e leopardul ... ideea de baza este urmatoarea ...identificarea corecta a unui sasiu se face dupa procesor ... daca dvs va bazati pe alte prostii , de gen ... culoarea si lungimea suruburilor cu care este fixat sasiul in carcasa ...atunci n-aveti decit sa va pierdeti timpul in continuare ... ca fapt divers , daca sasiul CORECT este intr-adevar ctu-aa , atunci instalarea se face astfel ... p1696 , tasta install apasata scurt , sau mai lung un pic ... respectiv , rc8205 , tastele de jos de tot apasate simultan . daca vreti sa fiti ajutat , atunci postati tot ce scrie pe procesor ...si atunci toata treaba este clara ca lumina intunericului ... Link spre comentariu
mircea65 Postat Iulie 22, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2019 Buna dimineata, am luat o tlc. P 1619, si cu tasta instal am rezolvat problema. Multumesc tuturor! cu stima! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Acum 11 ore, mircea65 a spus: am luat o tlc. P 1619, si cu tasta instal am rezolvat problema. p1619 este o telecomanda pentru tvc telefunken fff vechi , in carcasa de lemn ...nu merge asa ceva la tvc-ul dvs . eu zic sa va ginditi mai bine la ceea ce ati cumparat si sa fiti mai atent la ceea ce postati pe forum ... Link spre comentariu
mircea65 Postat Iulie 24, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2019 (editat) corect P1696. cu stima! Editat Iulie 24, 2019 de mircea65 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum