Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv crt

mircea65

Postări Recomandate

Buna dimineata,

am un tv,,  pe care l-am si rezolvat, la care nu pot sa identific sasiul- pe fata tv-ului scrie Pacific, iar pe spate pe eticheta Philips 21pt4457/01(dupa asta ar fi sasiu L01.2E), dar nu e.Dupa ce l-am inchis am incercat sa-l programez, insa nu am functia instal. Pe panoul frontal am 3 butoane, primul menu, apoi minus si plus, daca apas menu pot accesa setarile pt. imagine sI cam atat. Din tlc am imagine, sunet  si blocare copii, ceva preferential, timp si menu mix. Nu am fost atent cu ce e facut, insa in sursa are un integrat cu 5 terminale, bv tda4863aj care se alimenteaza la 45v, iar undeva in zona traf linii scrie UE69US. Mai degraba pare sasiu de beko, si inca ceva memoria este smd si se alimenteaza la 3,3v. Un pic de ajutor-v-as fi recunoscator.

multumesc.

cu stima!

Editat de mircea65
am enuntat gresit
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea65

6

• misuraelectronic

2

• dan cod

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 4 minute, mircea65 a spus:

nu e tlc originala, face toate functiile mai putin instalare, inteleg ca merg rc8205, p1696, care au functia instal-eu am una de Philips.

Eu ma refer la butoanele frontale ale tv-ului si nu la telecomanda

Link spre comentariu

1--

Acum 3 ore, mircea65 a spus:

pe fata tv-ului scrie Pacific, iar pe spate pe eticheta Philips 21pt4457/01(dupa asta ar fi sasiu L01.2E), dar nu e

2--

Acum 3 ore, mircea65 a spus:

Mai degraba pare sasiu de beko,

asa  ceva  nu  exista , stimate  domn . marca  unui  produs  oarecare  se  regaseste  si  pe  fata  si  pe  spatele  respectivului  produs . ceea  ce  aveti  dvs  in  fatza  dvs  este  un  produs  contra-facut  ... au  circulat  astfel  de  produse   etichetate / re-etichetate   aiurea  in  tramvai   o  gramada  prin  buzau  ...cunosc  si  numele  firmelor ,  dar  nu  dau  nume .  altfel  spus ,  afara  e  vopsit  gardul ,  inauntru  e  leopardul ...

ideea  de  baza  este  urmatoarea ...identificarea  corecta  a  unui  sasiu  se  face  dupa  procesor ... daca  dvs  va  bazati  pe  alte  prostii  ,  de  gen  ... culoarea  si  lungimea  suruburilor  cu  care  este  fixat  sasiul  in  carcasa ...atunci  n-aveti  decit  sa  va  pierdeti  timpul  in  continuare ...:92

ca  fapt  divers ,  daca  sasiul  CORECT  este  intr-adevar   ctu-aa ,  atunci  instalarea  se  face  astfel ... p1696  ,  tasta  install  apasata  scurt , sau  mai  lung  un  pic ... respectiv , rc8205 ,  tastele  de  jos  de  tot  apasate  simultan .  

daca  vreti  sa  fiti  ajutat  ,  atunci  postati  tot  ce  scrie  pe  procesor  ...si  atunci  toata  treaba  este  clara  ca  lumina  intunericului ...:rzb

Link spre comentariu
Acum 11 ore, mircea65 a spus:

am luat o tlc. P 1619, si cu tasta instal am rezolvat problema.

p1619  este  o  telecomanda  pentru  tvc  telefunken  fff vechi ,  in  carcasa  de  lemn ...nu  merge  asa  ceva  la  tvc-ul  dvs . eu  zic  sa  va  ginditi  mai  bine  la  ceea  ce  ati  cumparat  si  sa  fiti  mai  atent  la  ceea  ce  postati  pe  forum ...:rzb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări