mercenarx Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 (editat) salutare ! am pe masa tv-ul din titlu cu simptomul din video are t-con MT3151A05-3-XC-1 . din ce inteleg din imagini se intrerup de fapt niste semnale de sincronizare catre display (am mai urmarit si alte video pe youtube si se pare ca procedura este aceasi si la alte display-uri) are cineva idee , daca se mai poate face ceva in cazul t-conului mentionat ? thx! Editat Iulie 17, 2019 de mercenarx Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Trebuie incercat. Am rezolvat multe așa. Link spre comentariu
mercenarx Postat Iulie 18, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2019 (editat) am masurat VGH si este 29,9 volti , iat VGHF este 33 volti , tensiuni mai mari decat ar trebui din acest topic , reiese ca VGH ar trebui sa fie 23 volti https://www.elforum.info/topic/131046-software-pentru-vortex-led-v32c02d/page/2/#comments t-conul nu poate fi deconectat de la display , deoarece este lipit direct pe el. la mine pe placa convertorul DC-DC are alta denumire , si anume 6861AAQ (probabil echivalent cu 5562A) posibil ca display-ul sa aiba trasee intrerupte poate mai are cineva vreo idee , inainte de a-l pune la " aparate donatoare"... Editat Iulie 18, 2019 de mercenarx Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 Sa moara BIBI daca cu un pic de banda adeziva reparam un display,ha ha ha.Voi santeti oameni seriosi? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 Acum 5 minute, clement a spus: Sa moara BIBI daca cu un pic de banda adeziva reparam un display,ha ha ha.Voi santeti oameni seriosi? Facaturi pe youtube ca sa omoara inteligenta umana,nu puneti botul.Daca acei conectori nu erau valabili,producatorul ii scoteau din schema,ok? D-le Costica LCD unde esti? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 Acum 16 minute, clement a spus: Sa moara BIBI daca cu un pic de banda adeziva reparam un display,ha ha ha.Voi santeti oameni seriosi? Daca nu ai făcut nu vorbi. Link spre comentariu
mercenarx Postat Iulie 18, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2019 (editat) un clip din cealalta parte a lumii... nu cred ca s-au vorbit.. in fine , care este explicatia logica ? ce semnale se intrerup (este limpede ca despre asta este vorba) ? pana la urma aceste intreruperi pot fi facute pe t-con (asta bineinteles in cazul in care nu este defect de display) T-con: MT3151A05-3-XC-1 VIN12: 12V VCC: 12V VREF: 14.2 VDD33: 3.3V HVAA1: 6.68V VGL: -6.13V VGH: 23.6V -------- tensiunea asta este de 29,9 V VGHV: 33V VAA: 14.9V SEL_LVDS: 0 OD_EN: 0 VCOM: 5.5V -------- lipsa FBVCM: 5.5V DIO2: 0 STB2: 0.41V UO: 3.3V GVON: 1.3V OE: 3.3V STV: 0 schema exista la t-conul asta (nu am gasit-o pe net) ? Editat Iulie 18, 2019 de mercenarx COMPLETARE Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Acum 19 ore, dan cod a spus: Daca nu ai făcut nu vorbi. D-le dan cod,pai eu lam infranat sa nu faca acel procedeu? eu discutam despre acel vidoclip de pe youtube.De ce nu a incercat sa puna in practica cu banda adeziva?? si se rezolva cazul...ok? Eu vreau sa fiu pentru colegi constructiv si realist cu mici deficiente de comunicare ca si inteles,plus ca este o mare diferenta dintre comunicarea verbala(fata in fata) si una prin mesaje.Cu stima!!! Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 La 18.07.2019 la 17:52, dan cod a spus: Daca nu ai făcut nu vorbi. Lasa-l in pace ca-i nebun... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Acum 29 minute, andrei_ a spus: Lasa-l in pace ca-i nebun... Vezi ca nu poti primi mp ca vreau sa te intreb ceva Link spre comentariu
mercenarx Postat Iulie 19, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2019 (editat) Citat ....t-conul nu poate fi deconectat de la display , deoarece este lipit direct pe el .... domnule clement , am specificat asta in postul nr.2 , deci este exclus sa pot sa intrerup ceva pe t-con in acel fel , se specifica si de catre Marian Roman asta dar, cum am mai spus , nu stiu ce anume trebuie intrerupt ... insa dupa logica mea , daca este stiut CE anume intrerupe acea bucata de scoch , lucrul asta se poate face SI pe placa T-con, prin indepartarea unor rezi , conzi , etc.. niciodata nu am depanat mecanic : daca are simptomul cutare , automat schimbi cutare piesa ..de fapt asta nu este depanare. Editat Iulie 19, 2019 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat August 23, 2019 Autor Partajează Postat August 23, 2019 (editat) nu ajungea VGL pe driverele laterale de la display (sunt in numar de 3 pe partea dreapta a ecranului) am tras un fir emailat de pe t-con pana pe driverul din mijloc (oricum traseele sunt unite) . COF-ul este cel de la minutul 1:41 (NT39563H) Editat August 23, 2019 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum