Sharky Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 Mi-a hackerit cineva posta pe yahoo.Mi-am gasit si pasword-ul schimbat, a trebuit sa intru cu forgot my password..etc etc.Se pastreaza pe undeva un log cu ip-ul si alte informatii despre cel care a facut asta? Link spre comentariu
Blind Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 Singura chestie pe care cred ca o poti incerca e sa dai un mail catre yahoo support si sa le ceri o lista cu ip-urile de pe care te-ai logat in contul tau (le spui si motivul)Vezi sa nu ai troieni prin calculator si sa fie inutila schimbarea parolei...(si unii troieni ii depistezi al naibi de greu, ca-ti dezactiveaza si firewall si antivirus iar programele arata ca functioneaza normal) Link spre comentariu
Vizitator skycleaner Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 Am patit si eu o kestie de gen si nu am mai putut reface nimik din cauza ca bagasem date false si le-am uitat intre timp. Aveam acolo de toate , parole de tot felul etc... Cred ca a fost un atac pe yahoo si de aia.. Link spre comentariu
Sharky Postat August 21, 2007 Autor Partajează Postat August 21, 2007 Nu stiu ce sa zic.Eu mi-am bagat datele si am scos-o la capat.Da pana mea, ma enerveaza sa imi umble lumea unde nu ii fierbe oala.Oricum lista cu persoanele capabile sa imi ghiceasca datele scrise acolo e f restransa. le dau eu de urma si le trimit ceva troieni. :axe: Link spre comentariu
ciup Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Mai vezi ca nu cumva cel care zici ca ti-a hackerit contul de mail sa isi fi pus o adresa proprie de mail la alternativ mail in setarile contului tau si sa primeasca mail cu noua ta parola de mail si sa fie iara inutila schimbarea parolei . Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2007 am verificat deja.Nu este.Parola oricum am schimbat-o. N-au mai fost probleme de atunci si sper sa nu mai fie. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 daca a trimis vreun e-mail vb cu persoana care l-a primit(in caz ca se poate) si prin header(cred) e scris ip-ul celui care l-a trimis Link spre comentariu
ciup Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Daca primeste IP nou la fiecare conectare nu rezolvi nimic decat intr-un timp probabil foarte scurt in care inca nu si-a schimbat IP Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 am verificat deja.Nu este.Parola oricum am schimbat-o. N-au mai fost probleme de atunci si sper sa nu mai fie.tu ai peste 100 de IP-uri asa ca ti-ar fi foarte greu sa gasesti ceva si daca ai avea lista :smt005 Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Asa e pe rds. :rolleyes:Cred ca merit un ban pt asta. :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum