Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum aflu cine s-a logat in mailul meu?

Sharky

Postări Recomandate

Mi-a hackerit cineva posta pe yahoo.Mi-am gasit si pasword-ul schimbat, a trebuit sa intru cu forgot my password..etc etc.Se pastreaza pe undeva un log cu ip-ul si alte informatii despre cel care a facut asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

4

• ciup

2

• Blind

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Singura chestie pe care cred ca o poti incerca e sa dai un mail catre yahoo support si sa le ceri o lista cu ip-urile de pe care te-ai logat in contul tau (le spui si motivul)Vezi sa nu ai troieni prin calculator si sa fie inutila schimbarea parolei...(si unii troieni ii depistezi al naibi de greu, ca-ti dezactiveaza si firewall si antivirus iar programele arata ca functioneaza normal)

Link spre comentariu
Vizitator skycleaner

Am patit si eu o kestie de gen si nu am mai putut reface nimik din cauza ca bagasem date false si le-am uitat intre timp. Aveam acolo de toate , parole de tot felul etc... Cred ca a fost un atac pe yahoo si de aia..

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa zic.Eu mi-am bagat datele si am scos-o la capat.Da pana mea, ma enerveaza sa imi umble lumea unde nu ii fierbe oala.Oricum lista cu persoanele capabile sa imi ghiceasca datele scrise acolo e f restransa. le dau eu de urma si le trimit ceva troieni. :axe:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Mai vezi ca nu cumva cel care zici ca ti-a hackerit contul de mail sa isi fi pus o adresa proprie de mail la alternativ mail in setarile contului tau si sa primeasca mail cu noua ta parola de mail si sa fie iara inutila schimbarea parolei :) .

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

am verificat deja.Nu este.Parola oricum am schimbat-o. N-au mai fost probleme de atunci si sper sa nu mai fie.

tu ai peste 100 de IP-uri asa ca ti-ar fi foarte greu sa gasesti ceva si daca ai avea lista :smt005
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări