Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect TV THOMSON

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua 

Am in lucru acest TV  THOMSON   Model :21 MG 132 , si are probleme la trafo linii este crapat , si are codul original : Orega 40337 - 38 NC si nu am traf original ,si vin cu rugamintea catre dvs sa ma ajutati ,cu ce alt traf linii se poate inlocui cel original fara modificari la montaj ? .

Va multumesc .

Link spre comentariu

Domnule Giorgi TV acest cod de traf mentionat de dvs inlocueste   FSV 10A004 H ( S ) si este folosit in TV Samsung  cu sasiul KS1A si se pare ca nu inlocueste trafo linii cu codul original mentionat de mine .

Link spre comentariu

La aceste tv-uri cu aceste sasie TX807CS am gasit traful crapat a scapat inalta pe pinul de ABL si sa dus si procesorul odata cu traful

dar acum depinde si de noroc

Link spre comentariu

- la care sasiu te referi ? la TV - ul mentionat mai sus are sasiul; ITC 008EN, atunci ce spui aici , eu am intrebat ce traf linii inlocueste traful  original .

Link spre comentariu

Salut,Gigi !

Daca trafo dvs mai are si acest cod 10654690,atunci trafo echivalent este : HR 8625.:reytre

Acum 4 ore, fane buy a spus:

Hr8625 sau fbt41102.

Asa cum va mai spus si colegul mai sus ...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, gigi56 a spus:

- la care sasiu te referi ? la TV - ul mentionat mai sus are sasiul; ITC 008EN, atunci ce spui aici , eu am intrebat ce traf linii inlocueste traful  original .

Atunci este cu tot alt tv de care am spus mai sus si anume Thomson 21MG130G chassis TX807CS proc Tda 9554PS-N1-1i0674

la traful de car aveti nevoie este 40337-38 = HR8625

Link spre comentariu

Buna ziua ,

Scuze ca revin cu o noua rugaminte la dvs .La TV -ul de sus mentionat am rezolvat problema cu trafo de linii ,dar acum imi este necesar o telecomanda ca nu are telecomanda ,daca stiti care este telecomanda original ? sau o alta telecomanda care inlocueste pe cea originala sa faca toate functile necesare pentru ca acest TV  nu are MENU .

Va multumesc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări