Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teorii ale constipației, asezonarea alimentelor și.... amintiri ale constipațiilor din armată

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Am deschis acest subiect pentru că la discuții diverse se poate discuta divers, adică despre orice. 

Sunt curios cum afectează psihologic constipația, mă frământă multe întrebări, de exemplu, sunt afectați de constipație cei care stau o perioadă de timp pe stațiile orbitale? Sau.... asezonarea bucatelor cu diferite mirodenii.... afectează digestia? Tarhonul ne poate constipa? În armată datorită unei diete nu tocmai variate, ați fost constipați des? 

Cred că acestea sunt întrebări care ii macină pe mulți, constipația fiind o problemă majoră a civilizației, constipația afectează hemoroizii, uneori odată cu constipația apare și flatulența. Ați observat că industria farma duce o luptă acerbă cu :flatulența, constipația, hemoroizii. Este bine că omul modern este informat, prin media, de diverse tratamente, adjuvante, dispozitive medicale, care combat sau ameliorează aceste afecțiuni. De admirat și lupta împotriva uscaciunii din zona intimă, o altă problemă planetară, la fel de importantă ca lipsa apei în Africa sau cazul Sorina. 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Pentru astfel de probleme vizitati cu incredere noul site https://elforum.ro/ :evil3:

https://elforum.ro/ciorne/gura-lupului-scutellaria-lateriflora

Citat

Tratamente naturiste:
Este o planta excelenta pentru cei care sufera de anxietate, spasme musculare scheletice si insomnie.
Se utilizează pentru tulburări mai grave, cum ar fi isteria, migrene, dureri de cap, epilepsie și convulsii.
Este, de asemenea, folosit pentru a ajuta la simptome de retragere de droguri.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 24 minute, -Atlas- a spus:

Buna

Poi,ce face "validae",cu asa multe comentarii ciudate?

In alte vremuri tasta "del" era activata muuuuuulta vreeme.

Spor tuturor

Alex

Dacă unii practică sportul de a deschide subiecte fără noimă, au mult timp liber sau sunt nevorbiți, m-am gândit să deschid și eu acest subiect. Ca fapt divers.... cum stați cu constipația? 

Uitasem, observ că mulți din Ardeal au prostul obicei de a  scrie fonetic, cum vorbesc ei în zonă. 

"bună" spun fetele când se întâlnesc, bărbații se saluta cu "bună ziua sau salut" 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 10 minute, Sharky a spus:

E normal, ardealu e baza, baga un bob guias (fonetic) sa vezi ce teorii si aere iti dai dupa.

Si un gat de silvo polinco. Imediat te simti mai destept.

Tu de ce nu scrii fonetic? Sau de ce nu te saluți cu alți bărbați cu.... "bună"? Mă tu ai migrat  pe acolo! :secret

Editat de viobio
Link spre comentariu

Cel putin de 4 generatii din ardeal, diverse zone. Hai vectore ca esti militian bine informat, nici atata nu stii?

Buna doar cu anumite gagici. Evident, alea bune si neconstipate. Dar si vremurile alea s o dus, management privat...te priveaza.

Sau de la volanu cazanului de valoare max 3mii e. Spui buna pisi, claxonezi intorci capu si te uiti ca prostu cand intrebi mergi undeva?

Askulti nejte muzika buna?

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Vizitator viobio
La 17.07.2019 la 15:18, Dan85 a spus:

Care vrei niste fan proaspat? Ajuta la constipatia neasteptata si densa.

IMG_20190717_140707.jpg

Alea sunt fibre ,numai bune pentru tractul intestinal .

Mare grijă ! Dacă vede un vegan atâta mâncare .......te trezești cu el la poartă să ii dai cîțiva baloți .

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări