hpavictor Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Arta și precizie : Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Tipul ăsta are niste clipuri ciudate dar e tare dibaci Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Foarte frumos! Insa totul se rezolva cu un ciocan sau un miniflex cu acumulator... Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Acum 6 ore, DjLeco a spus: Foarte frumos! Insa totul se rezolva cu un ciocan sau un miniflex cu acumulator... Si Mona Lisa a lui da Vinci se poate rezolva cu o carpa si putin diluant, de ce a mai pictat-o oare ? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 (editat) Leco mă fac ca nu am înțeles, e prea de dimineață pentru mine. Și amplificatoarele tale se pot rezolva repede, doar să ai suficientă benzină. Editat Iulie 17, 2019 de Stefan Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Pai ce sa zic! Autorul filmuletului este foarte priceput si in plus este ''potent'' financiar,dovada, masinile unelte pe care le poseda. Cu asemenea ''scule''(unelte) orice meserias, (cu experienta si imaginatie), in prelucrari mecanice,poate face absolut orice. In cei peste 44 de ani de serviciu ,am avut ocazia sa vad ''multe si marunte'',lucrind intr-o sectie de prelucrari mecanice. Si ca peste tot au fost meseriasi si ''meseriasi''. Unii meseriasi, erau asa de inventivi ,incit ,de multe ori, ramineam cu gura cascata, vazind cita imaginatie au putut avea. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 (editat) Fac referite la clipul postat de mine. ...orice meserias, (cu experienta si imaginatie) ... Am vazut cativa "orice meseriasi" in alte domenii , din spatele display-ului oricine e meserias. In 2019 pe "orice meserias cu experienta si imaginatie" ii poti numara pe degetele de la mana unui ciung. Potent financiar? Eu consider ca uneltele sunt relativ modeste. Prin potent financiar inteleg daca avea un CNC 5 axe si strung cu comanda numerica. Editat Iulie 17, 2019 de Stefan Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 (editat) Acum 3 ore, Stefan a spus: ............................................. Am vazut cativa "orice meseriasi" in alte domenii , din spatele display-ului oricine e meserias. In 2019 pe "orice meserias cu experienta si imaginatie" ii poti numara pe degetele de la mana unui ciung. Potent financiar? Eu consider ca uneltele sunt relativ modeste. Prin potent financiar inteleg daca avea un CNC 5 axe si strung cu comanda numerica. Or fi si astfel de ''meseriasi''nu zic ba. Cit priveste uneltele pe care le foloseste, nu sint chiar modeste. Nu ni le-a prezentat chiar pe toate. Divizarea gaurilor, sigur, nu le-a facut cu compasul. Sint convins ca are, printre toate si o freza cu cap divizor. Altfel e greu sa divizezi perfect gaurile date pe un anume diametru. Apoi, din ce-am vazut, strungul, are si posibilitatea montarii, in locul universalului, a unui ax cu pensete. Sigur, strungul, nu este vreun ''chinezism'' de doi lei! Editat Iulie 17, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Poti diviza folosind ca etalon pinioanele de schimb pe strung sau cele din cutia de viteze, trebuie dat jos capacul ei. Bineinteles nu atit de precis dar ca sa faci niste marcaje este suficient, metode sint, matematica sa o stii si te descurci cu strungul. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 (editat) Abia acum am vazut si cel de-al doilea filmulet! Intradevar, dotarea este ''modesta''. In schimb strungul, face toti banii! La fel si meseriasul! Editat Iulie 17, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Acum 6 ore, GEO 53 BN a spus: Pai ce sa zic! Autorul filmuletului este foarte priceput si in plus este ''potent'' financiar,dovada, masinile unelte pe care le poseda. Cu asemenea ''scule''(unelte) orice meserias, (cu experienta si imaginatie), in prelucrari mecanice,poate face absolut orice. In cei peste 44 de ani de serviciu ,am avut ocazia sa vad ''multe si marunte'',lucrind intr-o sectie de prelucrari mecanice. Si ca peste tot au fost meseriasi si ''meseriasi''. Unii meseriasi, erau asa de inventivi ,incit ,de multe ori, ramineam cu gura cascata, vazind cita imaginatie au putut avea. Buna Sa nu crezi ca este usor.Din 100 de persoane care poseda asa ceva nu stiu daca 5 sunt capabili de asemenea performanta. Comparabil cu soferii(cum spunea cineva),din 100 de soferi 90 "conduc",9 "conduc" realmente bine si abia 1 piloteaza.Ei bine acel 1 este pilot de curse(este pilot,dar nici el nu este varful domeniului,care varf este 1% din acel 1). Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 (editat) Pentru cei care nu ati inteles postarea mea, rau se poate face foarte usor (in cazul de fata, distrugere), fata de un bine (in cazul de fata, realizarea acelui obiect), repede v-ati aprins... Editat Iulie 17, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Acum 18 minute, DjLeco a spus: Pentru cei care nu ati inteles postarea mea, rau se poate face foarte usor (in cazul de fata, distrugere), fata de un bine (in cazul de fata, realizarea acelui obiect), repede v-ati aprins... Buna Cata dreptate ai. Nu pot da like.mi-am terminat numarul azi. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Acum 24 minute, DjLeco a spus: Pentru cei care nu ati inteles postarea mea, rau se poate face foarte usor (in cazul de fata, distrugere), fata de un bine (in cazul de fata, realizarea acelui obiect), repede v-ati aprins... Colegu' @DjLeco stai linistit c-am inteles ce-ai vrut sa spui. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 1 oră în urmă, -Atlas- a spus: Buna Sa nu crezi ca este usor.Din 100 de persoane care poseda asa ceva nu stiu daca 5 sunt capabili de asemenea performanta. Comparabil cu soferii(cum spunea cineva),din 100 de soferi 90 "conduc",9 "conduc" realmente bine si abia 1 piloteaza.Ei bine acel 1 este pilot de curse(este pilot,dar nici el nu este varful domeniului,care varf este 1% din acel 1). Spor tuturor Alex Buna Mi se intampla rar,sa ma citez eu pe mine Dar....am un vecin,care are scule de invidiat. 2 strunguri,freza,raboteza,masina de gaurit(cu coloana,de 1 tona). Tot ce poate visa un om care lucreaza cu "mâna". Oricum,cei care lucreaza cu "mâna" nu fac bani.Sa faci bani nu trebuie sa lucrezi, trebuie sa fii afacerist. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate