Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo Model: D-MU1031

Vizitator

Postări Recomandate

Salut, stie cineva daca pinii de masa ai lui LNK264 sunt la minusul condensatorilor de 4,7uF/400V asa cum ar fi normal? A schimbat altcineva integratul si mi-e teama sa nu fi intrerupt un traseu. Schema nu este in manualul masinii.

IMG-20170306-100530-9272990.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• cornel1962

2

• mac01

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu-i LNK364?

Eu pe placi din astea in afara de rezistenta pe alimentare și CI nu am găsit nimic defect. Nu am măsurat pinii niciodată să pot spune sigur cum este. Traseele trebuie sa se vadă chiar daca sunt întrerupte.

Link spre comentariu

364, desigur. Pe placa mea lipseste un traseu gasit pe o poza de la polonezi. M-am uitat eu cat am putut dupa trasee dar daca traful este in drena spre +300V, masa (sursa MOS intern) nu trebuie sa fie la minusul alimentarii? 

LNK364.jpg

Link spre comentariu

Traseul nu este in sensul ca or exista mai multe revizii nu ca a fost exfoliat. Colegul care mi-a adus placa a inlocuitut integratul sa ma ajute in munca, mai bine ma lasa sa fac eu totul. Speram sa citeasca cineva care are o placa pe masa si facea masuratorile

Link spre comentariu

pin 5 lnk3x4 vine in traf., iar pin 8 in minusul cond.400v . Intre 5 si 8 trebuie sa aveti aprox.320v. o sa caut imediat si o sursa cu LNK364 si postez schema. La inlocuirea LNK-ului, prefer sa-l tai cu un cutter si sa-l lipesc pe cel nou peste...., inestetic , dar mai sanatos pentru un cablaj dublu !

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Am ridicat un pic din schema si am vazut ca masa LNK este la -12V fata de masa redresor. Schema aprox:

Daewoo-LNK.jpg

Asa ca am alimentat-o la 120V de siguranta si s-a aprins afisajul cu 63 pe el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări