Vizitator Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Salut, stie cineva daca pinii de masa ai lui LNK264 sunt la minusul condensatorilor de 4,7uF/400V asa cum ar fi normal? A schimbat altcineva integratul si mi-e teama sa nu fi intrerupt un traseu. Schema nu este in manualul masinii. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Nu-i LNK364? Eu pe placi din astea in afara de rezistenta pe alimentare și CI nu am găsit nimic defect. Nu am măsurat pinii niciodată să pot spune sigur cum este. Traseele trebuie sa se vadă chiar daca sunt întrerupte. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 364, desigur. Pe placa mea lipseste un traseu gasit pe o poza de la polonezi. M-am uitat eu cat am putut dupa trasee dar daca traful este in drena spre +300V, masa (sursa MOS intern) nu trebuie sa fie la minusul alimentarii? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Traseul ăla e destul de gros . Nu se vede nimic urma pe placa?Ar trebui sa se vadă decolorată acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Traseul nu este in sensul ca or exista mai multe revizii nu ca a fost exfoliat. Colegul care mi-a adus placa a inlocuitut integratul sa ma ajute in munca, mai bine ma lasa sa fac eu totul. Speram sa citeasca cineva care are o placa pe masa si facea masuratorile Link spre comentariu
mac01 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 https://www.power.com/sites/default/files/product-docs/lnk362-364.pdf Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 (editat) pin 5 lnk3x4 vine in traf., iar pin 8 in minusul cond.400v . Intre 5 si 8 trebuie sa aveti aprox.320v. o sa caut imediat si o sursa cu LNK364 si postez schema. La inlocuirea LNK-ului, prefer sa-l tai cu un cutter si sa-l lipesc pe cel nou peste...., inestetic , dar mai sanatos pentru un cablaj dublu ! Editat Iulie 17, 2019 de cornel1962 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Am ridicat un pic din schema si am vazut ca masa LNK este la -12V fata de masa redresor. Schema aprox: Asa ca am alimentat-o la 120V de siguranta si s-a aprins afisajul cu 63 pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum