Alextv Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Va salut Acest tv. a venit cu sunet slab de tot. Se aude doar pana la 30% volum. De la acest prag volumul nu se mai aude. Am crezut ca este de vina CI.ul final sunet(TPA110D2), pe care l.am inlocuit si tot la fel face. Tensiune alimentare CI 12V, la iesirea pe dif.uri creste doar pana la 6v, apoi descreste. I.mi scapa ceva, ma puteti ajuta cu o idee ? Sursa- MIP550D-DX2 Main -T.MS6308.711 Panel-LC 4AN01G001 Link spre comentariu
Alextv Postat Iulie 15, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2019 (editat) TV. rezolvat. Din graba nu masurasem atent dif.urile.Au sunat la buzzer, dar nu am bagat de seama ca rez.ohmica a difuzoarelor era 0.00. Acum la o masuratoare mai atenta am observat acerst fenomen si implicit a aparut intrebarea : cum mama dracului sunt puse in scurt amandoua difuzoarele ? Din practica mea e cateva zeci de ani nu am intalnit difuzoare in scurt .Le.am inlocuit si acum functioneaza sunetul normal. Editat Iulie 15, 2019 de Alextv Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 cineva a abuzat de acest tv cu volumul la maxim,posibil,un ,,manelist pe taraf tv,, ele oricum sant de tot .......si se aud slab ca si volum si slab ca si calitate ,si multi abuzeaza de ele ,sau fereasca dumnezeu de vre-un om cu urechea slaba, 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum