Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cazări Montane

informer

Postări Recomandate

Pt. cei (nu putini...) care au fost dezamagiti de calitatea primirii la Cabana Pietrele in anul trecut, am o veste buna: lucrurile s-au schimbat radical, te simti (din nou) ca la o adevarata cabana de munte.

Recomand cu caldura!

Bucura din Curmatura - 20190713

f3rTXaP.jpg

Melc de Retezat :) 

xsYYYpu.jpg

Editat de informer
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Cazare Hotel Felix (***) - Muntele Mic

Cazare potrivita pt. acces la Vf. Tarcu ( traseu de 4,5 - 5 ore intr-un sens).

Relativ ieftin (120 ron/noapte) camera dubla, baie/televizor/frigider, fara WiFi dar exista semnal bun GSM.

Cladirea nu e prea intretinuta, putine locuri de parcare acceptabile pt. marimea cladirii.

Mancare bine gatita dar nu-i o paleta prea larga (2 alegeri posibile de felu` 1/2)... cel putin nu in afara sezonului de schi.

Vedere catre Vf. Tarcu:

7la76h5.jpg

Editat de validae
Link spre comentariu

Cazare Vila Iulian - Parang

Cazare foarte potrivita pt. acces la traseul de creasta, situata la capatul celui de-al doilea telescaun si inceputul teleschi-ului, langa cabana salvamont si releul TV.

Cu masina obisnuita se poate ajunge doar pana la o distanta de aproximativ 200m, cu 4x4 pana langa cabana.

Pret bun, dotare buna avand in vedere altitudinea (1742m): baie cu dus in camera, apa calda permanent, curent.

Semnal GSM foarte bun... sunt ceva stalpi cu multe antene in vecinatate. :) 

Mancare f. buna si ieftina... cam toti din zona vin acolo sa manance, din ce-am observat.

Se poate ajunge pe Vf. Parangul mare in aprox. 4,5 ore.

Vedere de langa Parangul Mare:

xXnPBef.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cazare Pensiunea Orizont - Trei Ape, Semenic

Singura alternativa de cazare pe malul lacului, in afara de vechiul hotel.

Din punctul meu de vedere superioara la toate capitolele exceptand lipsa pontonului... lipsa care va disparea probabil in cursul anului viitor.

Gazdele sunt niste oameni deosebiti, amabili, chiar nu ai ce sa le reprosezi.

Pensiunea are o sala de mese mare si o bucatarie dotata cu absolut tot ce trebuie, la dispozitia clientilor (aragaz, cuptor, filtre de cafea, vesela de toate felurile si dimensiunile etc.).

Camerele sunt mari, curate, mobilier masiv, baie cu cabina de dus la fiecare camera, televizor, frigider.

In curte exista gratare, ceaun, apa curenta, foisoare cu mese mai mari sau mai mici etc.

Una peste alta... o locatie perfecta.

Vedere cu lacul:

tkqdd57.jpg

Link spre comentariu
Acum 1 oră, celtik a spus:

Aoleu Doamne...cand vad undita aia si peisajul de lac cu munte...ma apuca toate damblalele. Anul asta nu am pus mana pe undita.

:)

Ia si partea de jos a imaginii... ;)

MmFo7zZ.jpg

Din pacate a fost un pic de "over-fishing", rezultate marunte...

u4EJdWs.jpg

UIQwrXX.jpg

Asteptam sa se mai raceasca, poate ies si aia mari dupa provizii de iarna... :) 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cazare Pensiunea Sarah, Statiunea Râusor, Muntii Retezat

Pensiunea nu straluceste prin dotari, ar fi nevoie de mici reparatii pe ici pe colo insa compenseaza din plin prin amabilitatea deosebita a gazdei (D-na Rodica), prin mancarea GUSTOASA,  multa si  ieftina. :)  Noi vom reveni cu siguranta.

Ultima iesire de "pășunism" din 2019, profitand de vremea nesperat de buna pt. "ora" asta.

Am prins o vreme extraordinara, soare, vizibilitate perfecta... o iesire de vis si o incheiere frumoasa de an.

Vedere de pe Vf. Retezat (2482m - minus vreo 5 min. ;) )

5JJLLSj.jpg

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...
Toni Marginean

Recomand o cazare in Muntii Apuseni, judetul Bihor, ce intruneste la nivel peste medie toate cerintele unui sejur reconfortant - pensiunea Carpathia.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Toni Marginean a spus:

Recomand o cazare in Muntii Apuseni, judetul Bihor, ce intruneste la nivel peste medie toate cerintele unui sejur reconfortant - pensiunea Carpathia.

Cel putin la fel de fain in zona este Pensiunea Art 1000, de la etajele superioare se vede lacul, superb toamna, cand padurea este ruginie. Mancarea foarte buna + bonus o mica piscina la demisol.

Iar mai jos in Apuseni, la Albac este Perla Apusenilor, sus pe un deal, de unde se vede toata zona, foarte frumos toamna si aici. Cazarea nu este una  uau la capitolul amenajare/lux, dar peisajul este superb, de asemenea si mancarea, am mancat preparate locale foarte bune aici, in special ciorba este una din cele mai bune pe care le-am mancat...

Editat de djlove
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări