Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre a fi sau nu român sau ,,cetăţean român,,....offtopic din Reclame TV

Postări Recomandate

Vizitator viobio
La 13.07.2019 la 6:47, Stefan a spus:

Edit moderator:

Topicul e format din discuţii pe tema cetăţeniei, iscate după comentarea unei reclame în care joacă şi prezentatorul tv de culoare Cabral....

Sângele apă nu se face? :rade: Dar la romanii de peste granițe, ce nu mai recunosc că sunt romani, cum naiba e cu apa? Au urmat tratamente de "dezromanizare"' ?

Doar daca are alta culoarea e pielii e 100% congolez? Maicăsa e română așa că și el e  50% roman, oricum e mai roman ca mulți alții din Romania.

Ăia care se consideră români turbo, bat câmpii cu mare succes, nu au habar sau cea mai mică idee despre arborele lor genealogic, măcar cu citeva generații în urma zilei cind i-a adus barza. Toți au impresia că este mare șmecherie să ai sânge de dac și roman(diesel), de roman poate, că au fost civilizați, de dac.... mai puțin. De exemplu mi-ar plăcea să știu că am un amestec de singe dintre un trib germanic și un trib incas, totuși mă întreb.... cu ce mă ajută asta? 

Link spre comentariu

Uite aici exemplu de rasism dus la extrem , o cioara griva va favoriza  pana la infinit cu o alta cioara griva https://ro.wikipedia.org/wiki/Cioară_grivă  , in intreaga lume :) . .

https://playtech.ro/stiri/motivul-pentru-care-meghan-markle-nu-a-mers-sa-o-felicite-personal-pe-simona-halep-la-wimbledon-28836

Daca ati stii ce probleme sunt in lume :) , legate de ADN-ul unor mumii , ati intelege ca noi chiar suntem la locul nostru , ca e corect sa ne aparam in limite normale  neamul , istoria si traditiile .

https://adevarul.ro/cultura/istorie/cum-dus-adn-ul-tutankhamon-dispute-etnice-rasiale-intreaga-lume-1_531b21d90d133766a8b8b236/index.html

Link spre comentariu

"Presa internațională a scris că Meghan nu a felicitat-o pe Simona ca să nu o supere Serena, însă sportiva din SUA i-a sărit în apărare și a declarat că ducesa a fost impresionată de jocul lui Halep. „Meghan este o prietenă şi o persoană minunată. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea”, a spus americanca."

Sursa: playtech.ro (o perioadă am crezut că e un site serios.

Sa nu o supere pe Serena? Parca o vad pe doamna Ohanian cum se ducea la ducesa p.... și-i zicea: Fa, de ce ai felicitat-o pe spălăcită aia?

Nu a felicitat-o de grețoasă ce e (Meghan), cum să cobori la nivelul de a felicita o est-europeancă?

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Citat

Bun, dupa toata dizertatia ta, imi poti explica de ce Cabral nu e roman?

Astept inca raspuns la intrebarea de mai sis.

Citat

dar in cazul de fata pot fi considerate rasiste!

Maresale, esti pe aproape!!! Ca like nu pot sa mai dau....

Citat

Cabral asta are mama romanca acum? Eu stiam ca a fost adoptat.

Mama lui e romanca, din moldova.

Inca o intrebare: Simona Halep, Ivan Patzaichin, Hagi, Nicu Alifantis, Nichita Stanescu, Eminescu, Dimitrie Gusti, Garabet Ibraileanu, Hermann Oberth,  Henri CoandăHenric Sanielevici, Caragiale,  ca sa enumar numai citva, sunt romani sau nu?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări