+_Florin_+ Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Acum 8 minute, Marele Savant a spus: ca de obicei: ''nu ma bag, nu e treaba mea, nu ma intereseaza'' dar nu ratati ocazia de a va uza tastatura cu comentarii pe care probabil le considerati subtile, dar in cazul de fata pot fi considerate rasiste! "Pot fi considerate" de către unii. Personal consider că nu sunt (rasiste). E doar un punct de vedere. Văd că în ultima vreme se dă tare cu rasismul, se caută si acolo unde nu e. Si nici eu nu stiu cui folosește (sau stiu). Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2019 Am ajuns inițiatorul unui subiect fara sa vreau . Mă gândesc dacă e necesar sa deschis un subiect cu titlul: "Vadim Tudor, un român adevărat sau ungur sub acoperire"? Glumesc desigur! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Viol Tehnic Mai era și Andrei Gheorghe... Și io am pățit-o.. Cu mâncarea dă parlamentari... Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2019 (editat) Nu știu ce e, însă daca mai trăia tribunul, și citea pe elforum, cred că trebuia să cer azil politic în Ungaria. Editat Iulie 14, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 (editat) Pleca.... in Austria! Editat Iulie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Am despărțit o mare parte din discuțiile despre apartenența la un popor, așa cum o văd unii sau alții, fiindcă deja acaparase un topic despre reclame. Că s-a întâmplat să apară @Stefan ca ,,inițiator,, al topicului, vă asigur că a fost doar o alegere de moment, nu am stat să reflectez în mod deosebit cine să fie primul în topic.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 (editat) Știm... ,, Atotputernice,, după PapaHell...! Editat Iulie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 https://doxologia.ro/viata-bisericii/documentar/antim-ivireanul-strainul-care-ne-invatat-limba-romana Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Nu locuim într-o ţară, locuim într-o limbă. Patria asta înseamnă şi nimic altceva. Emil Cioran Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2019 Locuim in limbă? Hai că deja nu mai înțeleg nimic. Sunt firme in România unde abia auzi limba română. Daca mă duc la unii de vorbesc italiana, deși 90% dintre angajați sunt români, înseamnă că am ajuns in Italia? Sau în Harghita sunt deja la unguri? Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Mai nene este vorba de limba materna. Ca fapt divers, am un prieten care e in Norvegia de vreo 20ani. E casatorit cu o romanca colega de la alta facultate. Acum citiva ani cind ne-am vazut la bere si povesti avea 2 fete prescolare la vremea aia. La ei in casa se vorbeste numai romana si fetele vorbesc romana la perfectie DAR cind se joaca intre ele se joaca in limba Norvegiana. Asta ar trebui sa-ti dea un pic de gindit. Este vorba in ce limba gindeste fiecare. Oricine, poate sa vorbeasca la perfectie 10 limbi, cind se gindeste la ceva se gindeste intr-o anumita limba si abia apoi va traduce (automat daca vorbeste la perfectia acea limba) in limba in care vrea sa raspunda. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2019 (editat) Ai terminat popcorn-ul si te-ai gandit sa ne spui povesti frumoase? Nu stiu de ce ai impresia ca nu am auzit si trait astfel de povesti, astfel de cazuri sunt 1 la 1000 din milioanele de cetateni plecati. Nu au facut asta pentru ca au dat pe afara de patrioti ci pentru ambitia lor personala, sa nu zica rudele din RO ca ai lor nu stiu romana. Imi da de gandit cam ce natie suntem de ne "imbatam mereu cu apa rece"? Altceva nu imi da de gandit. Editat Iulie 14, 2019 de Stefan Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Cum de ce ? Pentru ca suntem superiori altor popoare . Noi am descoperit America , am colonizat primii Luna , Marte , galaxiile . Am descoperit si tunelul energetic de sub sticla de bere Bucegi ! Noi am inventat orice . Link spre comentariu
Postări Recomandate