icar Postat Iulie 13, 2019 Partajează Postat Iulie 13, 2019 Maresale, iertat sa-mi fie, nu cred ca tocmai matale erai cel mai in masura sa-l corectezi gramatical.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 13, 2019 Partajează Postat Iulie 13, 2019 (editat) Glumeam! De aia nu mai pot de gramatica sau de reguli în general, credeam ca e clar Nu știu de ce lumea o ia în general prea în serios, oricum Ștefan cre' ca a înțeles! Apropo ce keyboard aveți pe telefon ca poceste rau cuvintele ca nici nu mai înțeleg ceva! Editat Iulie 13, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
C.D. Postat Iulie 13, 2019 Partajează Postat Iulie 13, 2019 Da, nostima comparatie Mărășești și Colectiv...... Asta spune multe despre nivelul nostru de gandire.....de fapt gândirea este acum pe facebook precum oile..... Mai bine să ne bucurăm că o avem pe Simona Halep care caștigă Wimbledon-ul.... Foarte puțini din tânara generație mai sunt dispuși să facă efort în sport. O avem în tenis la fete pe Simona și pe celelalte 4-5 care fac eforturi deosebite pentru ele și pentru Romania. În tenis la băieți il avem pe Marius Copil foarte ambițios dar care pierde mereu..... și este cam singurul. Restul băieților din Romania preferă lupta cu berea și alcoolul pe la diverse terase și cluburi. Normal - este mai facil să te îmbeți și să te droghezi decât să faci efort în sportul de performanță. Simona primul român care câștigă la Wimbledon. A mai fost Ilie Năstase care a pierdut două finale la Wimbledon..... Faceți sport mă băieți și fete și nu vă mai luptați cu băutura, țigările și drogurile.....!!!!!! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 (editat) Cind o juca Simona rugby! Editat Iulie 15, 2019 de icar Link spre comentariu
icar Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Citat De aia nu mai pot de gramatica sau de reguli în general, Ar trebui sa poti, chestie de bun simpt si politete. De se sunt obligat sa-ti citesc un text de doua, trei ori, ca sa vad cam pe unde sunt virgulele si sa inteleg ceva. Apoi, e usor sa spui ca nu respecti niste reguli de care habar nu ai. Cam asa fac ai cei ce omoara pe sosele, nu mai pot de reguli. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 (editat) D'aia ,, De se suntobligat sa-ti citesc un text de doua, trei ori, ca sa vad cam peunde sunt virgulele si sa inteleg ceva. ,, Io cum înțeleg!? Editat Iulie 15, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 (editat) Unul din punctele Regulamentului Elforum spune să încercaţi să scrieţi corect româneşte.Dar cred că nici nu e nevoie de un regulament ca să ne impună asta, e vorba de bunul simţ.Pe care mulţi nu-l au. Ca şi de educaţie....Cum bine spunea şi @icar.....cum unora nu le pasă nici de regulile gramaticale, altora nu le pasă nici de cele de circulaţie, de legi şi aşa mai departe. Când interacţionezi cu alţii doar prin intermediul cuvântului scris, felul cum scrii te defineşte pentru ceilalţi.... Editat Iulie 15, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Acum 18 minute, validae a spus: Unul din punctele Regulamentului Elforum spune să încercaţi să scrieţi corect româneşte.Dar cred că nici nu e nevoie de un regulament ca să ne impună asta, e vorba de bunul simţ.Pe care mulţi nu-l au. Ca şi de educaţie....Cum bine spunea şi @icar.....cum unora nu le pasă nici de regulile gramaticale, altora nu le pasă nici de cele de circulaţie, de legi şi aşa mai departe. Când interacţionezi cu alţii doar prin intermediul cuvântului scris, felul cum scrii te defineşte pentru ceilalţi.... Like validae, hai să întreținem galceava.... mai știu eu și pe alții, invocași regulamentu', da' văd că pe undeva unu' i-a jignit pe alții numindu-l,, masturbatori,, și nu ai făcut nimic așa că vorba cuiva,, mă leși,, cu faze de d'astea! Sunt curios ce faci dacă nu e nici o mașină pe stradă și e roșu, nu se face verde deloc, treci sau stai!? (e corect așa!?) Acum 15 minute, Dan85 a spus: Cand scrii ca un prost, vorbesti la fel de prost si gandesti... De fapt, n-ai nimic in cap, doar nesimtire cat cuprinde si nu-i telefonul de vina. Dupa cum ti-e vorba asa ti-e si portul, iar parfumul nu reuseste sa faca fata, oricat ti-ai turna pe tine. Experiență personală, tocmai tu vorbești!? Hai cu up și azi la dialog..... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Maresale, neamtul asteapta sa se faca verde, romanul trece pe rosu. Cit despre respect, cind nu e nici Dumnezeu nu cere. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 (editat) Neamtu are un reglement care zice în ce conditii poti trece pe rosu. Editat Iulie 20, 2019 de franzm Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 (editat) Acum 13 minute, franzm a spus: Neamtu are un reglement care zice în ce conditii poti trece pe rosu. De exemplu daca esti mai smecher decat ceilalti, rang mai mare, cum ar fi moderator pe aici adica ceva mai important decat multimea, poti sa treci pe rosu chiar si la bariera si eu personal nu am absolut nimic impotriva, chiar te rog ! Editat Iulie 20, 2019 de dany_cta Link spre comentariu
validae Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 La barieră te-aş lăsa oricând să treci pe roşu înaintea mea....e o chestie de respect reciproc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Acum 13 ore, dany_cta a spus: De exemplu daca esti mai smecher decat ceilalti, rang mai mare, cum ar fi moderator pe aici adica ceva mai important decat multimea, poti sa treci pe rosu chiar si la bariera si eu personal nu am absolut nimic impotriva, chiar te rog ! Like x3! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Cum ştii tu să-ţi faci ,,prieteni,, mareşale......să nu te mai mire reacţia unora dintre colegi.Vorba aia...cine se aseamănă se adună. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 (editat) Acum 26 minute, validae a spus: Cum ştii tu să-ţi faci ,,prieteni,, mareşale......să nu te mai mire reacţia unora dintre colegi.Vorba aia...cine se aseamănă se adună. E valabil și pentru tine, să știi, cum moderezi tu... Dă-o încolo de treabă, dacă nici la înjurături nu mai reacționezi... Ba mai mult dai like-uri la injurii, ce să mai zic, sincer era cât pe-aci să fac un topic la reclamații da cred că ești o cauză pierdută, păcat... A fost o perioadă în care am. avut încrede în tine, te-am crezut om... Era o vorbă, dușmanul dușmanului meu îmi este prieten! Reflectă la ea! Editat Iulie 20, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate