daniel_smd Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Salutare, Rog pe cine are experienta cu compilatoare arm-none-eabi-gcc sa imi compileze urmatorul proiect (link). (Eu nu reusesc cu STM32cubeIDE ). Pe github arata ca se compileaza fara erori, eu am 90+ (majoritatea legate de configurarea proiectului). Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 La compilare a creat un director build pe care-l gasesti in arhiva atasata (sterge .txt). Sper sa-ti fie cu folos. build.zip.txt Link spre comentariu
daniel_smd Postat Iulie 16, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2019 La 11.07.2019 la 15:00, Liviu M a spus: La compilare a creat un director build pe care-l gasesti in arhiva atasata (sterge .txt). Sper sa-ti fie cu folos. build.zip.txt 448 kB · 9 downloads Mersi de suport. Am reusit sa il programez, doar ca Windows'ul nu mi'l detecteaza. (am driverele de la ST instalate, si nu reusesc nici cu Zadig ) Windows nu vede USB ID Link spre comentariu
daniel_smd Postat Iulie 17, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2019 Problem solved. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum