Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor pt MAC Z2200

snipson

Postări Recomandate

Va salut!Care dintre urmatoarele difuzoare ar fi mai potrivite la un buget redus ( 3- 3,5 mil max)?? Ma intereseaza in principal sa se auda cat de cat tare. Precizez ca nu le-am auzit pe nici unu. O sa fie pus intr-o Bora.Pioneer TS-W306DVCJBL GTO 1502DMutant NW1250XAmpliful are un canal defect... peste o saptamna imi vin piesele.... 4 tranzistori si 3 rezistente atata am nevoie :rolleyes: .. da a trebuit sa comand de minim 100 lei de la capo*****te, si nici nu is exacte piesele ci ceva echivalente [ daca nu era asta se mai marea bugetu cu 80 lei :smt005 ] . Mai pot pune in punte statia daca pe un canal se afla tranzistori diferiti ca pe celalalt?? Mai bine ii schimb si pe cei buni ca sa am numa de un fel pe ambele canale? PS: GZTW 38T nu .... numa daca nu vindeti careva unu :prayer: Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• snipson

2

Mersi Adi. De cati litri sa fie incinta in bas refelx? Am una de ~60 litri si una de ~ 90 litri. Daca trebuie fac alta nui problema. O sa caut pe forum, precis o sa gasesc ceva despre marimea porturilor si frecventa de acordare . Tot ce sper e sa se auda cat de cat tare . Cat subu de la SAL, XC-102/PRO , daca se aude sunt multumit. Numai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări