ipotexas Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Buna ziua.Poate ma puteti ajuta. O masina de spalat Beko DIN26220 afiseaza eroarea E02 care ar fi legata de sistemul de incalzire. Am verificat rezistenta cat si punerea sa la masa. Este Ok. Am verificat releele de pe placa. NTC-ul imi da o valoare in jur de 50 ohmi dar daca il incalzesc putin valoarea scade. Ceva idei? MUltumesc Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Pentru BEKO , ,, E02,, se refera la alimentarea cu apa a masinii. Pe furtunul de alimentare aveti un ,, debitmetru,, . Verificati acesta si sitele de pe furtunul de alimentare. Link spre comentariu
ipotexas Postat Iulie 18, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2019 La 11.07.2019 la 16:15, ruscanusorin a spus: Pentru BEKO , ,, E02,, se refera la alimentarea cu apa a masinii. Pe furtunul de alimentare aveti un ,, debitmetru,, . Verificati acesta si sitele de pe furtunul de alimentare. M-au indus în eroare niște site-uri englezești care legau aceasta eroare de circuitul de incalzire dar intr-adevar era dusa electrovalva. Multumesc ruscanusorin Link spre comentariu
Silrox Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Bună seara, am achiziționat si eu o mașină se spălat vase beko . Nu reusesc nici cum sa o pun in funcțiune da eroare e02 .o fii stricată sa o trimit inapoi? Mulțumesc Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Vad ca sunteti la prima postare pe forum si trebuie sa intreb ...daca aveti vreo legatura cu electronica?!?!... daca nu, o trimiteti inapoi , sau apelati la cineva care se ocupa cu depanarea acestor aparate electrocasnice ! Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Masina este noua ? Acel ,,debitmetru,, trebuie montat in plan vertical la sursa de apa ! Link spre comentariu
Paul N Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Masina mea este incorporata. Si mie imi da eroarea asta. Cum as putea sa verific/schimb electrovalva? As putea face eu sau sa chem de la ei un profesionist? Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Cheama de la ei pe cineva daca vrei sa si functioneze. Link spre comentariu
Vuap Dildar Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Bună seara! Îmi apare eroarea E02, debitmetru se poate demonta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum