trasorv Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Buna ziua tuturor, de vreo două zile mă tot duc la o bătrînică că ii curge apa la bazinul wc-ului. Deși pare simplu (și probabil că este) nu știu cum să fac reglajele si nu stiu ce înseamnă fiecare din acele reglaje . Mă poate ajuta cineva să-mi spună ce sunt și cum se reglează optim ? Atasez si câteva poze pentru exemplificare. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 (editat) Acele praguri reglează gradul de golire al apei din rezervor şi nivelul maxim al apei în rezervor, se poate regla să se golească tot rezervorul odată sau doar o parte, pentru economie, în funcţie şi de eficienţa sistemului de spălare.Se poate regla şi nivelul maxim de siguranţă, peste care apa e deversată în vas printr-o ţeavă centrală de preaplin .Dacă apa curge continuu în vasul WC-ului, fie flotorul nu mai închide corect supapa de alimentare şi apa curge prin ţeava de preaplin, fie există o problemă la garnitura supapei de golire a vasului şi apa curge pe jos, pe lângă supapa de evacuare.Dacă pipăiţi garnitura supapei de golire, poate descoperiţi vreo mizerie sau depunere care face ca garnitura să nu mai etanşeze bine.Verificaţi şi supapa de umplere a rezervorului (cea cu flotorul), e posibil să nu se mai închidă bine, din cauza aglomerării de nisip sau diverse corpuri provenite din reţeaua de apă.Sau chiar uzura garniturii.E foarte posibil ca instrucţiunile acestui mecanism să se găsească pe un site al producătorului, trebuie căutat... Editat Iulie 10, 2019 de validae Link spre comentariu
trasorv Postat Iulie 10, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2019 Vă dați seama că am verificat garnitura de etanșare de ceva depuneri dar nu am găsit nimic. Problema e că nu știu ce reprezintă acele reglaje de pe lateralele mecanismului de evacuare..... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 12, 2019 Partajează Postat Iulie 12, 2019 Fiecare reglaj are un maxim si un minim.Trage apa pt fiecare pozitie extrema a unui reglaj si in felul asta te vei prinde pt ce este.Daca mecanismul a venit fara o hartie cu instructiuni, ar fi cam singura solutie, daca vrei sa te lamuresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum