Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LG2100

Vizitator

Postări Recomandate

Salutare colegi.

Am pe masa de lucru un TV LG,MODEL 32LG2100 care nu gaseste absolut nici un program TV,si nici nu au ramas memorate programele vechi.

Clientul a precizat faptul ca inainte canalele se stergeau din memorie odata ce oprea TV-ul,dar la un moment dat nu mai gasea nici un canal.

Am facut update prin stick la cea mai noua varianta de soft 3.75. (avea versiunea 3.40),insa defectul persista. 

inca nu am apucat sa il desfac sa fac anumite masuratori sau sa verific memoria. Am mai avut de aface cu asemenea problema la alte tv-uri lg care s au rezolvat prin update de soft,fara a necesita desfacerea capacului.. 

Ce ar mai fi de verificat la acest tv,sau mai precis catre ce sa imi focalizez atentia?

Link spre comentariu
La 11.07.2019 la 10:04, Electro6 a spus:

S-a rezolvat prin inlocuirea memoriei care era defecta fizic. 

Se poate inchide topicul. Multumesc! 

Bravoo man: toata lumea se axeaza pe update.De ce nu incercati si varianta memorie deteriorata??? Depanatori cu stickul si etc si etc... :aplauze

Link spre comentariu

initial asta m-am gandit sa fac de prima data pe langa update pentru ca televizorul oricum nu memora canalele ...incadrez defectul la PREMIERA. data viitoare voi stii unde sa "sap" :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări