poplex22 Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 va salut, am nevoie pt. acest crt. cu continut alterat memorie fie de un dump daca are cineva ? sau cum se intra in service mode ? sa pot face setarile Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 https://www.elforum.info/topic/111538-tv-ovp-ctv-2166/ Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 am incarcat dumpul dar nu memoreaza nimic cind dau pe cautare auto ? meniul imi apare deplasat pe ecran (osd-ul), parca trebuie reglat H shift dar nu stiu sa intru in service mode ?, ce ziceti ? Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 da am intrat dar nu face nimic din Tv aligment, nu-mi permite sa intru ca sa fac modificari ?, hotel mode este no !?, ce trebuie ? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 (editat) Acum 5 minute, poplex22 a spus: da am intrat dar nu face nimic din Tv aligment, nu-mi permite sa intru ca sa fac modificari ?, hotel mode este no !?, ce trebuie ? Nu stiu sa va raspund , poate gasiti manualul service pe net !! Sau alt dump ! Editat Iulie 7, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 cu memorie goala cauta si memoreaza programele dar parca memoreaza in bucla adica dupa ce cauta canalele pe C si cele pe S setate pe BG continua cautarea si in versiunea D/K si le memoreaza in continuare si pe ele iar primele 19 programe memorate au luminozitatea, contrastul ,saturatia, volumul toate la maxim iar de la programul 20 inclusiv reglajele sunt relativ bune fiind cam pe medie, daca incerc sa le modific reglajele la primele programe se modifica si cele de dupa 20 de nu se mai vede nimic !, ce se intimpla ? au un soft aiurea , n-am mai intilnit, sunt fabr. in Slovacia in2004 din cautari se spune ca ar fi sasie Thompson Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 am pierdut toata ziua , rog sprijin sa-i dau de cap !, am soclu si am schimbat peste 20 buc. 24c16 si cu toate face cum v-am precizat mai sus ! ce taste trebuie apasate pt. a avea acces in service mode la modificari ?? Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 nimeni nu ma ajuta sa-i dau de cap ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 Incearca vezi ca sunt 2 dumpurii OVP_ORAVA_CTV2180S.zip Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 va multumesc dar aceleasi probleme , sunt necesare modificari de setari din service mode la care nu am acces cind intru cu meniu 0847, problema este cum fac sa am acces in service mode la modificari ?? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 Nustiu incearca si apasa pe toate butoanele pina nimeresti cum se schimba Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 8, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2019 imi permite sa schimb doar tipul de selector, asa soft n-am mai intilnit ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Aveti telecomanda originala , ati probat toate tastele daca sunt functionale ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum