Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

orava ctv2180s dump sau service mode ?

poplex22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

8

• dan-a2

4

• Florinel TV

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

am incarcat dumpul dar nu memoreaza nimic cind dau pe cautare auto ?

meniul imi apare deplasat pe ecran (osd-ul), parca trebuie reglat H shift dar nu stiu sa intru in service mode ?, ce ziceti ?

Link spre comentariu
Acum 5 minute, poplex22 a spus:

da am intrat dar nu face nimic din Tv aligment, nu-mi permite sa intru ca sa fac modificari ?, hotel mode este no !?, ce trebuie ?

Nu stiu sa va raspund  , poate gasiti manualul service pe net !!

Sau alt dump !

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

cu memorie goala cauta si memoreaza programele dar parca memoreaza in bucla adica dupa ce cauta canalele pe C si cele pe S setate pe BG continua cautarea si in versiunea D/K si le memoreaza in continuare si pe ele iar primele 19 programe memorate au luminozitatea, contrastul ,saturatia, volumul toate la maxim iar de la programul 20 inclusiv reglajele sunt relativ bune fiind cam pe medie, daca incerc sa le modific reglajele la primele programe se modifica si cele de dupa 20 de nu se mai vede nimic !, ce se intimpla ?

au un soft aiurea , n-am mai intilnit, sunt fabr. in Slovacia in2004

din cautari se spune ca ar fi sasie Thompson

Link spre comentariu

am pierdut toata ziua , rog sprijin sa-i dau de cap !, am soclu si am schimbat peste 20 buc. 24c16 si cu toate face cum v-am precizat mai sus !

ce taste trebuie apasate pt. a avea acces in service mode la modificari ??

Link spre comentariu

va multumesc dar aceleasi probleme , sunt necesare modificari de setari din service mode la care nu am acces cind intru cu meniu 0847, problema este cum fac sa am acces in service mode la modificari ??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări