Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina class

Florin berdila

Postări Recomandate

domnilor cer un ajutor ,la o combină class 98 mi sa rupt difuzoru care vine montat pe radiator nu am mai gadit altu de cumparat ca combina este din 87 ,acum fara acel difuzor care era facut din fibra de sticla imi incalzeste apa ajunge la 100 grade ,ce va intreb si tot odata va rog acel difuzor are rolul de a permite o racire mai buna a radiatorului? va rog sa ma ajutati cu un raspuns

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

3

• sesebe

1

• daniels

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Dacă pui şi poze, poate primeşti un sfat.....dar nu cred că sunt mulţi pe aici care să aibă zilnic de-a face cu combine şi maşini agricole.

Editat de validae
Link spre comentariu

de obicei acele"difuzoare" au montate ventilatoare sau fac parte dintr-o tubulatura care aduc curentul de aer din alta parte. Combinele au nevoie de asa ceva pentru ca se deplasează cu viteza mica, iar radiatoarele nu sunt poziționează sa se răcească cu curentul de aer.

Cine stie ce a mai gasit, nu cred ca e sincer.

Editat de daniels
Link spre comentariu

poate ma ajută cineva cu un sfat ,la combina class 98 in fata radiatorului se strange multa pleava pe unde ar putea scapa daca este si acea veşcă care este rotativa  ma poate ajuta cineva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări