Florin berdila Postat Iulie 6, 2019 Partajează Postat Iulie 6, 2019 domnilor cer un ajutor ,la o combină class 98 mi sa rupt difuzoru care vine montat pe radiator nu am mai gadit altu de cumparat ca combina este din 87 ,acum fara acel difuzor care era facut din fibra de sticla imi incalzeste apa ajunge la 100 grade ,ce va intreb si tot odata va rog acel difuzor are rolul de a permite o racire mai buna a radiatorului? va rog sa ma ajutati cu un raspuns Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 numi poate explica nimeni Link spre comentariu
validae Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 (editat) Dacă pui şi poze, poate primeşti un sfat.....dar nu cred că sunt mulţi pe aici care să aibă zilnic de-a face cu combine şi maşini agricole. Editat Iulie 7, 2019 de validae Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 (editat) de obicei acele"difuzoare" au montate ventilatoare sau fac parte dintr-o tubulatura care aduc curentul de aer din alta parte. Combinele au nevoie de asa ceva pentru ca se deplasează cu viteza mica, iar radiatoarele nu sunt poziționează sa se răcească cu curentul de aer. Cine stie ce a mai gasit, nu cred ca e sincer. Editat Iulie 7, 2019 de daniels Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 8, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2019 poate ma ajută cineva cu un sfat ,la combina class 98 in fata radiatorului se strange multa pleava pe unde ar putea scapa daca este si acea veşcă care este rotativa ma poate ajuta cineva Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Oare domn' Florin stie si sa citeasca sau numai sa puna intrebari? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum