Blind Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Poti sa stai cu o mie de fire la el pana faci rost de bani si il bagi in service...Nu-mi spune ca asculti muzica la boxele incorporate ale laptopului... Ce ti-e ca bagi jack-ul de la statie in placa de sunet, ce ti-e ca il bagi intr-un dac (care fie vb intre noi, nu iese mai mare de 2x4 cm) iar ala il bagi intr-un port usb (se alimenteaza din usb, nu are nevoie de alimentare separata). Same thing...cel putin pentru mine. Plus ca sunt persoane care au facut asa ceva si s-ar putea sa mai aiba niste integrate ramase (sample rulez :smt003 ) si sa-ti trimita unul prin posta sa ti-l faci singur. Daca nu ai bani, fa compromisuri..Decat deloc, mai bine pe o cale intermediara pana la remedierea defectului. Vezi ca era cineva pe la servicii care repara laptopuri, vorbeste cu el si intreaba-l cat ar fi inspectia si pe urma cat ar costa reparatia. Mi se pare ca era tot din bucuresti, nu garantez.. Topicul e un pic mai vechi, cauta-l si ia legatura cu el..Nefiind firma, poti negocia.. :yawinkle: Later edit: Intr-adevar respectivul este din bucuresti, uite aici link catre topic http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=21577 Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Uite tocmai asta e baiu. Daca ar fi sa se auda si la boxele incorporate in timp ce ascult la boxele mele, nu ar fi nici cea mai mica problema :smt003 . Dar cand boxele interne sunt activate, imi intra un egalizator din windows (ascuns prin registrii) care imi taie joasele :toimonster: . Stii cum e sa asculti o melodie doar pe medii si inalte? :goodman: De asta tin atat de mult sa il fac...Nu ma deranjeaza atat de tare ca imi merg si boxele lui, dar ma deranjeaza ca nu mai am bas pe iesire. O sa il contactez pe domnu` si sa vad pe unde ajung. Mersi mult :partyman: Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Daca conectezi o alta placa pe usb, aia va trece ca default iar cea incorporata nu va mai functiona, deci boxele integrate de la laptop nu se vor auzi.Bafta cu reparatia.. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 deconecteaza firele boxelor incorporate,ca sa nu le mai 'simta' :rolleyes: asta daca nu le foloeseti Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Blind, sunt constient ca daca voi pune o placa de sunet pe usb, ea va deveni default, si daca nu voi reusi sa il repar, asta voi si face. MersiDr.L, asta a fost printre primele optiuni care mi-au trecut si mie prin cap si nu are nici un efect.Nu-mi dau seama daca trecerea de la difuzoare externe la cele interne se face mecanic (prin jack) sau electronic.Cel mai probabil, eletronic...asta ar explica activarea/dezactivarea egalizatorului din windows. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 atunci masoara pinii mufelor(trebuie sa fie un intrerupator,cand infigi jackul sesizeaza) si intrerupe/sunteaza dupa caz astfel incat sa ramana pe line outposibil sa fie de natura electronica,sa intervina niste condesatori care taie bassul,in serie cu mufa/difuzoarelesa nu fie oxidata/murdara-da cu spray de contacte in ea Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Am asteptat 2 luni si am gasit alte mufe. Am spus 2 posturi mai sus. Intreruperea se face prin lamelele mufei (nu cu microintrerupator in spate cum am mai vazut la alte modele). Acum studiez PDF-ul integratului sa vad poate deslusesc ceva din el, dar...eu sunt doar un amator...ma cam pierd....Atasez PDF-ul aici, poate il mai studiaza cineva si imi explica si mie care e diferenta dintre L-OUT (line out) si HP-OUT (headphone out). Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 ... eu n-am priceput decât că mai depinde şi ce biţi sunt puşi în regiştrii codecului, la stabilirea rolului ieşirilor...dacă spui că nu ai găsit nimic hardware, e posibil să fie totuşi ceva soft... în driverul lui...btw, ce mai struţocămilă!!!cip de modem şi simultan DAC de sunet... aoleu!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum