Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Furtun flexibil evacuare lavoar Bonomini

ssb

Postări Recomandate

Buna ziua!

Caut asa ceva - un furtun flexibil, si nu gasesc nicaieri.

Am zis sa intreb aici, poate stie cineva.

Am vazut pe site-uri straine, dar nimic in Ro.

Multumesc

5C8604CE-6F01-4EF3-812B-002263080890.jpeg

04FD96AB-45E3-4D8D-B2CC-9F21D5DC9142.png

Editat de ssb
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manolo

5

• ssb

4

• sesebe

3

• doru3160

2

Furtun flexibil de scurgere.

Se gaseste la toate magazinele de sanitare,trebuie doar sa sti ce dimensiune iti trebuie ,pentru spalator bucatarie de exemplu 1 1/2'" cu 40 sau 50.

Editat de manolo
Link spre comentariu

E probabil sa nu fie comercializat in Romania ,de unde si vorba toate drumurile duc la Roma.

Editat de manolo
Link spre comentariu

Fie esti mai catolic de cat Papa.

Fie vrei sa faci postarii .

Este un furtun flexibil bana,l se cumpara cu 5-6 lei maxim 15, functie de calitatea sa.

Link spre comentariu

Acuma ce sa zic...pana gasesti, poate ne explici si noua ce are asta in plus fata de cele care se gasesc la noi. E doar curiozitate, nu e nici o rautate. Am vazut pe E-bay la 17 lire, dar tot n-am inteles de ce diferenta asa mare de pret. Ale noastre sunt (probabil) mai slabe calitativ, dar chiar si asa nu le schimb mai repede de 1,5...2 ani. Unele chiar si mai rar, dar sa nu exageram, am dat un termen minim. Dar sunt ridicol de ieftine. Alea de le cauti tu, te tin o viata? Ca parca tot plastic se vede si in poza ta.

Link spre comentariu

Am și zis că e un termen minim și oricum nu are importanță... Eram doar curios de ce ar da cineva 80... 100 lei pe un asemenea racord, și asta după ce trebuie sa alerge o vreme după el. 

Link spre comentariu

Poate ca furtunul pe care-l cauta colegu' @ssb este mai cu ''ștaif''. Ce-i drept se mai gasesc si turcisme care dupa citi banuti dai pe ele,  te tin extrem de ''repede''.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Da este mai cu "staif" materialul din care este facut este de calitate si observati garnitura ,care are la interior un inel rigid ,este destul de groasa si un cauciuc deosebit.

Link spre comentariu

Ca tot veni vorba si avind drum pe la Hornbach ,am zis sa schimb flexibilul de la bucatarie (1 1/2 "x40) cu altul nou ,nu ca nu mai era bun dar se cam "mehlemise" de vo 10ani si am gasit un Alcaplast facut in Republica Ceha material PP la suma de 5 lei ,pare foarte bun si cu garnitura buna.

SSL23790.JPG

Editat de manolo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări