maxente Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 Acum 27 minute, Marian a spus: Daca aveai loc de intors masina in interior, arata mai bine? De fapt cand am zis ca e cam mic interiorul, ma gandeam cum sa inghesui eu niste montaje de ale mele Iti dai seama ca iti cumperi carcasa dupa nevoile tale. Una peste alta carcasa e chiar misto. Pacat ca nu o pot lua de unde ai luat-o tu ca nu mai e pe stoc. La banii aia era perfecta. De pe aliexpress daca o iau, pretul sare de 120$ si asta fara taxele vamale pe care vor trebui sa le platesc eu aici. Deci cat ai dat tu pe ea 100$, cu tot tacamul, e perfect ! Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 Cauta o locatie din interiorul UE si n-o sa mai ai vama si taxe si... Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Mie nu imi pare deloc inghesuit, ba e chiar cat ar trebui, nici prea mult spatiu liber, dar nici inghesuit nu e. Frumos! Felicitari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum