Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE24H4003AW

Postări Recomandate

Samsung  modelul de mai sus  MB --BN94-07150B / display - v236bj1-le2

Tv posibil traznit  , sursa ok  , tensiuni mb  masurate in mai multe puncte ar fi ok (schema ioc )  as incerca un bin spi daca are cineva  !1

Ledul standby nu se aprinde !

Link spre comentariu
Acum 4 ore, dan-a2 a spus:

Samsung  modelul de mai sus  MB --BN94-07150B / display - v236bj1-le2

Tv posibil traznit  , sursa ok  , tensiuni mb  masurate in mai multe puncte ar fi ok (schema ioc )  as incerca un bin spi daca are cineva  !1

Ledul standby nu se aprinde !

Copiat recent din televizor functional, cu RT809H.

https://files.fm/u/2eggcmff

Link spre comentariu
Acum 20 minute, Florinel TV a spus:

Cum lai copiat?

Ambele memorii spi și nand flash le-am dat jos de pe placă și le-am copiat normal cu RT809H, bine înțeles că am folosit adaptoarele din dotarea programatorului.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

IC801 nu lai copiat?

Florinele, IC801 nu l-am arhivat deoarece RT-ul la detectat 24_02 iar pe eeprom scria S24C25. În listă la RT809H și la TNM5000 nu am găsit nimic cu S24C25.

RT-ul la citit ca fiind gol, FF de la cap pâna la coadă. TNM5000 dupa cum am spus, nu-l are în lista, iar cu funcția detect, spune că nu cunoaște ID-ul.

Dacă cineva a citit IC801 cu alt programator, poate să ne spună și nouă, dar eu nu cred.

Link spre comentariu
Acum 27 minute, Florinel TV a spus:

Așa este Florinele, sub S24C25 scria 6C4KD1, dar eu nu am găsit nicăieri datasheet-ul lui și dacă cu cele două programatore nu l-am putut citi, nu l-am trecut la arhivă.

Îmi pare rău că nu am verificat televizorul fără IC801 să văd cum se comportă, dar acum este prea târziu, am dat tv-ul clientului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări