rodanny Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Va salut, am dat peste acest link... Oare functioneaza in clasa A? Ce parere au profesionistii legat de aceasta schema? https://320volt.com/en/30-watt-mosfet-anfi/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Da, mie imi pare in clasa A, iar din P2 se regleaza curentul de mers in gol. Link spre comentariu
rodanny Postat Iulie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2019 OAre e si functionala schema? Ma batea gandul sa ma joc cu ea.... Dar.... BTW...ceva piese speciale sau clasicele or fi ok? Iar ca reglaj...cum ar trebui facut pt P2?...P1? Balance? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 La atata experienta in audio ii spui "imi pare"? Link spre comentariu
rodanny Postat Iulie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2019 eu nu ma pricep.....recunosc..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 O simulare cu TINA dureaza 30-60 min si iti faci o imagine asupra functionarii. Link spre comentariu
rodanny Postat Iulie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2019 da...insa nu ma pricep sa o folosesc....scz..... ma depaseste...imi asum .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) Pai nu trebuie mult timp sa intelegi, eu nu am avut nevoie de nici un ajutor si sunt pensionar. Am exagerat eu un pic, la inceput merge mai greu ca la orice activitate. Avantajul fata de explicatiile altuia consta in faptul ca vezi curenti si tensiuni in orice punct si poti sa-ti faci singur o imagine de cum zburda electronii. Nimic nu este usor pe pamant, si sa mananci friptura trebuie sa faci efort. Descarca TINA chiar de la producator-Texas Instruments si iti dau eu scheme gata desenate sa te obisnuiesti cu el. clasa A tranz.TSC clasa A cu MOS si gen jos.TSC Un exemplu: Si daca vrei sa vezi curentii prin finali: Editat Iulie 5, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
rodanny Postat Iulie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2019 revin mai pe seara ...cand sper sa ma pot juca..acum nu am "spatiu" multumesc de ajutor Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Aici sunt discutiile despre schema din primul post, turcu a copiat-o si el de acolo. Link spre comentariu
rodanny Postat Iulie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2019 dap..numai ca limba aia nu e teligibila... am si pus linkul mai sus Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 1 oră în urmă, vijelie02 a spus: google translate Da, si numai in engleza traduce destul de bine. Sa nu incercati in romana sau alta limba ca nu mai intelegeti nimic. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 JLH, PLH, DLH si sursa aleph. Cautati aici dupa notiunile astea. 1 Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Configuratia ultimului etaj este clar de inspiratie Aleph. Valoarea de 100mH la bobina din sursa este exagerata, 10-15mH sunt absolut suficienti. Poate al doilea C sa fie mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum