Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 (nu te supara Vasile dar trebuie sa te amendam si noi cand gresesti :P )Fi linistit, nu-s suparacios Link spre comentariu
titro Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Stiu. De-aia mi-am si permisSharky, ce inseamna acest semn " pt tine ? Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Atunci scrie asa ies "dB" in fine..am scris asta pt decibelul e cea mai neinteleasa chestie...f multa lume cand aude de decibeli crede ca e unitatea de masura a sunetului..am scris nu ca sa te taxez pe tine, ci ca sa se lumineze cine nu stia asta Link spre comentariu
titro Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 http://www.candc.home.ro/decibel.html Nu e mult dar e mai bine decat nimic Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Cu tot respectul, Vasile dar nu este logic.Tweterul scoate 100 w(asa scrie pe el)mediile 60 wbasul 100 scoate (bineinteles nu la o frecventa de 30 hz desi as vrea)nu are cum sa scoata doar 50 de weu zic ca duce 75-90 w maximsi statia mea scoate 150 w ca am probat-o pe boxe de alea periculoase de care toto vorbiti voi de 55 cm un difuzor si pot sa spun ca bateau difurile alea de bas de spuneai ca sar de acoloVa multumesc asta este parerea mea si tre sa recunisc ca nu prea sunt profesionist Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Eu am zis 50W reali (foarte reali)adica RMS. Un difuzor bunicel poate sa reziste fara sa nu pateasca nimic la 2x puterea lui RMS Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 poti sa o legi statia.../daca asculti sub nivelul care distorsioneaza nu se intampla nimic(cu basul si mediile)..inaltele nu stiu cat is de bune ca nu le-am folosit decat legate la amplifuri mai mici...dar teoretic trebuie sa reziste Link spre comentariu
Vizitator zolee Postat Martie 18, 2005 Partajează Postat Martie 18, 2005 Buna victor_mocan a scris "Am boxe facute cu difuzoare SAL dupa schitele lor, incinte de 100x37x32 cm si sunt "profund dezamagit" de posibilitatile lor... le voi schimba probabil cu Eminence... " -Iarasi o comparatie care nu are sens! Compari SAL cu Eminence imi pare rau sa-ti zic dar fac parte din 2 categori separate! xman a scris "De-asta am luat DTF10 si nu altceva de la alte firme. Si asta problema am avut-o si cu alte inalte de la ei. De sunat suna bine, n-am ce zice. " - Pai mi se pare normal pentru ca tweeterele de la SAL costa intre 200-300 mi iar niste tweetere serioasa la care nu ai probleme de genul fire dezlipite coasta de la 800 mii in sus! Iar daca si suna bine in bani astia eu cred ca cea mai mica problema sunt fire dezlipite care le poti rezolva in 5 minuta si ca de obicei te simti si mai bine daca ti-ai bagat putin degetelele in ea! Ca sami fac si putina reclama!narcis1983 a scris "tweeter de la sal DTF 12 100 w = 916.000(sa zicem vreo 25 EUR ) medii de la sal SBX 1320 60 w = 400.000(cam mic pentru ce vroiam eu dar ramane asa deocamdata) bas de la sal SBx 3050 150 /120 w = 1.700.000 " La mine un tweeter DTF 12 coasta 250 mii lei, un SBX 1320 coasta 280 mii lei iar un SBX 3040 coasta 1.290.000 lei. Sa auzim de bine si sper sa nu se supere nimeni daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 18, 2005 Partajează Postat Martie 18, 2005 Nu ai gresit cu nimic si find ca esti nou pe forum e accepta si reclama :wink: Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 25, 2005 Partajează Postat Martie 25, 2005 off-topic, dar nu ma pot abtine sa nu comentez..... ...................................................................................... 4- Aici chiar vorbesti prostii , scuza-ma dar trebuie sa spun .... AI zis , citez : "Executia legaturilor dintre bobina si borne este aiurea de tot, adica firele sunt mult prea lungi si la un volum de peste 20W se lovesc de membrana..." - Pot sa spun ca TE INSELI. ...................................................................................... acum numai am citit asta(nu prea citesc si forumul asta, sau...mai RAR) pot eu sa iti spun TE INSELI TU ......! :!: :!: :!: mai demult n-am avut ce face decat sa imi iau 4 chestii dinastea: http://maniac-sound.com/01%20Home/eclipse2/30246.html (parca asta era acum vreo 3-4 ani, oricum nu mai stiu) pana acum vreo 4-5 luni, le foloseam (!!!sa nu radeti!!!!) pt ..medii... de cand m-am desteptat putin, si mi-am dat seama ca nu-s bune pt asa ceva m-am gandit sa le folosesc pt a face niste boxe din ele...iar ele sa fie pe post de bas.... si surpriza....cand dadeam mai tare..se lovea firele cu care erau legate bobina....si se auzea naspa.... ce sa fac..??? hai sa le fac "mai tepene" ca sa nu joace atat si sa nu se loveasca... dar...cum..??? mi-am luat vreo 3 tuburi de super glue, si ...am dat pe ele, dar nu peste tot, lasand o parte, cea de langa borne, fara super glue, ca sa miste acolo firul, si nu in alta parte.... si...a functionat.....adica nu se mai loveau firele de con, si nu mai producea zgomotul ala fff suparator.....(nici la 50W reali/dif..., iar inainte pe la 25-30 de auzea ca incepea sa bata ....) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum