Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 PARERI DIF. SAL SXA 3050 !!! cum este ? merita ? imi voi face 2 boxe cu aceste difuzoare ... parametrii sunt aici : http://www.sal.hu/cikkccs/cikkdokumentu ... _01_02.pdf si poza ... http://www.ignisklub.hu/index.php?actio ... 2&session= ... deci ... ce pareri aveti ? ar fii buna o incita de 65 x 45 x 37 ? [/img] Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 ;) merita asta a iesit: http://docx.go.ro/3.jpg Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 ;)meritaasta a iesit:http://docx.go.ro/3.jpgDe unde luati voi SAL astea? Le vinde cineva in Bucuresti? Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 ti-am dat mesaj pe privat... ca faceam reclama :oops: Link spre comentariu
C0B Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 DocX CUm urla incintele cu ce dai in ele ?:)Daca faci 2 deastea mai trebuie subwoofer...da si tu detalii etc :P ca si eu as fi interesat sa investesc in sal in viitorul apropiat.. Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 23, 2005 Partajează Postat Ianuarie 23, 2005 care le vrea .. in o luna le vand .... cand imi voi loa amplif mult mai mare si bineinteles alte incinte ...le dau cu amplif : 2 x 100 + 1 x 150 pt woofer ... Are finali Quad noi-nouti.ampliful este grundig a5000 care are pusi acesti finali .... boxele au difuzoare SAL 3050-120 w -30cm -subwoofer , medii SAL de 60 w , twitere SAL de 100 w , cu filtre SAL.la ele mai vine un woofer Dibeisi de 180 w - 15" cu un tub.pretul : 20 milioane.pt detalii : 0721 634 788 , 0727 444 901 , 0726 607 553.le dau in maxim o luna - vreau sa mai ascult la ele ca au abia 2 zile. Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 ti-am dat mesaj pe privat... ca faceam reclama :oops:In loc de mesaj privat am primit un "mesaj de EROARE"!!!. Poate mai incerci o data (sau mail [email protected]). Merci PS E ala care apare pe site telezimex (Dr. V)? Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 exact! ala e Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Nu stiu ce sa mai cred despre SAL astea. Am vazut pe forumul aste jdemii de link, pdf, etc la dif-urile astea si nu sunt doua la fel. Basca nu bat nici cu alea de pe site lor. E grea domle maghiara. Da rau de tot!!!Pe care sa ii iau in calcul ca vreu si eu niste incinte acolo si zau ca tare m-is derutatPS Si apropos. Astia nu au si ceva in engleza? Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 nu au ... Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Daca le faci dupa schemele din PDF-ul ala cu cartea ies perfect Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Stau si asist la discutiile voastre, nu am vrut sa va deranjez pentru ca ziceati ca sunt prost crescut dar nu mai pot sa ma abtin DIFUZOARELE SAL SUNT NISTE CHINEZARII ORDINARE si cu asta am incheiat interventia mea. Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 Stau si asist la discutiile voastre, nu am vrut sa va deranjez pentru ca ziceati ca sunt prost crescut dar nu mai pot sa ma abtin DIFUZOARELE SAL SUNT NISTE CHINEZARII ORDINARE si cu asta am incheiat interventia mea. Inteleg ca de principiu nu ai nimic impotriva difuzoarelor chinezesti din moment ce te "ocupi" un pic de Senon si Yung Chung si tot pe forumul asta spui ca majoritatea firmelor isi au centre de productie in China. Pe de alta parte nu inteleg de ce spui asta cand tot tu afirmi (tot aici pe forum) ca nu ai lucrat cu SAL. Nu sunt rautacios dar daca te-ai suparat pe cei care scriu pe forumul tau ..... Asta e. Nu poti avea pretentia ca toti sa discute numai de SEAS, PA, VIFA, etc. Pt ca nu toti se pot atinge de acele difuzoare. Si eu am optat initial pt niste difuri Visaton, dar ca sa fac un sistem 5.1 asa cum vreau.... ma cam costa!!! Adica nu imi permit. Ca sa inchei o discutie care nu ar trebui sa existe pe un astfel de forum (ca o paranteza, vreau sa stii ca de cand ma plimb pe izatech am descoperit o gramada de lucruri) si pt ca nu vreau sa las impresia ca sunt (si eu) rautacios iti propun altceva. Vino cu niste teste, bla bla bla despre aceste difuzoare sau cu o solutie la dif scumpe. PS promit ca atunci cand ma va tine punga voi trece la niste VIFA (sa zicem) produse in China :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 Intre timp de cand ai citit despre ca nu am lucrat cu SAL am facut "contact"cu cate unul si nu mi s-au parut mai bune decat celelalte difuzoare chinezesti. Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 Poti sa specifici cu care anume ai lucrat,incearca seria PA de la SAL Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum