doru3160 Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus: Acolo cam da, astepti dupa EON sau cine`i furnizorul pe acolo, ala`i lacat de Electrica. Se stie ce fel de lacat este...eu ma refer la celelalte cazuri, cand firida nu e incuiata sau sunt lacate din comert, cu cheie pe palier, la un locatar. De asteptat sa astepte cine vrea, ca nu se supara nimeni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2019 Partajează Postat Iulie 6, 2019 La mine in scara e facuta cu cap lucrarea. Contoarele sunt incuiate, cutii transparente si nu are nimemi acces, la protectii e libertate. La toate, si la cele de mare putere. Si mi se pare normal sa pot intrerupe daca am o problema. Chestia cu incuiatul firidei e de pe vremurile cand toata lumea tragea un fir oriunde gasea tensiune si nu era bagat prin contorul lui. Link spre comentariu
v67 Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 bornele contorului de energie reprezimta punctul de delimitare aretelei de energie elebtrice-sunt sigilate firida este proprietatea asociatiei deci cine are acces si in ce conditii?Caelectrician autorizat cum procedezi? Link spre comentariu
trasorv Postat Iulie 8, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2019 Acum 16 ore, v67 a spus: bornele contorului de energie reprezimta punctul de delimitare aretelei de energie elebtrice-sunt sigilate firida este proprietatea asociatiei deci cine are acces si in ce conditii?Caelectrician autorizat cum procedezi? Exact! Căci m-am gândit să chem un electrician autorizat, dar dacă nu poate deschide firida ? Sau își asumă riscurile și procedează fără să întrerupă de la firidă .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 El si-o asuma, dar daca o mierleste la tine in casa, raspunzi de el. Se chiama ca l-ai angajat, fie si la negru, tre sa ii faci protectia muncii daca vine in particular. Daca vine pe firma, scapi. Ai angajat firma si ea e responsabila sa il instruiasca. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 (editat) Acum 15 minute, Director a spus: tre sa ii faci protectia muncii daca vine in particular. Sper sa traiesc s-o vad si pe asta... In primul rand, daca as avea cate 100 lei cate firide sunt descuiate in orasul meu, cred ca Tiriac era undeva sub degetul mic...era un paduche cu tot cu averea lui.In al doilea rand, daca firidele alea sunt responsabilitatea eon-ului si crapa unu cu mana in firida, cine raspunde? Nu e in casa la mine, e pe casa scarii.Sa nu-mi spui ca asociatia trebuia sa pazeasca acele firide, ca nu-s ale ei, sunt ale distribuitorului de energie. Editat Iulie 8, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum