Vizitator Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Salut, sursa a mai venit acum 3 ani cu rezistenta de 0,22 ohm/ 1w (RM801) de pe alimentare invertor rezonant. Am inlocuit-o fara sa gasesc altceva. Acum a ars 2 buc, una pe masa cu sarcina mica si una in TV. Ati avut acest defect si ce ati gasit in neregula pt ca invertorul functioneaza in sarcina mica cu 10 ohm (ampus de 10W) in loc de 0,22. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Cred că este acolo un condi din ăla albastru care e cu probleme. Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Bagat in silicon alb. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Acum 45 minute, dan cod a spus: Cred că este acolo un condi din ăla albastru care e cu probleme. Cand un ceramic albastru are probleme este deja crapat. Asta de 2,2n este intact. Si functioneaza cu 10R in loc de 0,22R. Cu 10R un cond ceramic defect ar exploda. Ceva il face sa ia un supracurent la start, mai pun un 100n la pinul de softstart. Acum 24 minute, andrei_ a spus: Bagat in silicon alb. Bagat cine si ce anume ar influenta. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Este prostia aia de substanță cu care fixează piesele și devine conductivă . O poza cu placa ar lamuri. Link spre comentariu
cmj0791 Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Acum 7 ore, miticamy a spus: Bagat cine si ce anume ar influenta. Acum 3 ore, dan cod a spus: Este prostia aia de substanță cu care fixează piesele și devine conductivă . O poza cu placa ar lamuri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Multumesc pt raspuns, eu nu prea mai pot munci dar este un client vechi care ma preseaza un pic. Am 41 ani de depanat surse, nu inteleg de ce cu 10 ohm nu ar fi aceeasi scurgere de curent. 10 ohm la 400V cat da PFC-ul ar trebui sa fie flacara acolo daca ar fi o scurgere. Mai fac totusi o proba poate este cu noroc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Primul MULTUMESC!, pe masa cu sarcina mica este foarte cuminte. Langa capatul rez de 0,22 era o mica pata de silicon sau ce material este, cam maroniu ce e drept. Tot nu inteleg de ce nu ar mai fi trecut curent prin ea cand am pus 10R. A fost primul lucru pe care l-am facut de la inceput, am pus rezistente diferite si osciloscopul sa vad caderea de tensiune la start. Am inceput cu 125 ohm si am scazut pana la 10 ohm si mereu arata cam 1A la start. Se pare ca experienta bate procedura de multe ori. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Acum 13 ore, miticamy a spus: Se pare ca experienta bate procedura de multe ori. Se mai intampla câteodată. Sănătate să aveți. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum