adrian_pic Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Dupa o infiltratie de la ploi pe plafon a ramas o pata de culoare maronie. Desi am slefuit si dat un glet + var lavabil acea culoare a pentrat si iar a iesit la suprafata. Exista u subtanta ceva, un inalbitor care sa albeasca acea culoare maronie? Am dat 4 maini de var si culoarea pentreaza varul. Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 (editat) Chiar înălbitorul ,,Ace,, (sau orice înălbitor cu hipoclorit) se poate folosi pentru a decolora petele de pe pereţi.Stropiţi petele cu un pulverizator sau cu o cârpă îmbibată cu înălbitor Ace.Repetaţi după uscare, dacă e nevoie... Editat Iulie 3, 2019 de validae Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 3, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2019 (editat) Inalbitorul ACE = contine clor? (scuze dar in afara de Vanish nu am mai folosit altceva la spalat, deci sunt cam paralel cu inalbitorii pentru rufe) P.S. contine hipoclorit de sodiu .... dar nu am fost tare la chimie. Am sa iau si Ace si clor si am sa vad ce si cum. Multumesc de sfat!!!! Editat Iulie 3, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
CIBY2 Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 (editat) Eu am rezolvat altfel o problema asemanatoare, dupa sfatul unui meserias. Se da peste pata o mana de vopsea in ulei de culoare asemanatoare. Dupa uscare se da amorsa si apoi una sau doua maini de lavabila. Vad ca nu au mai aparut pete, si are cativa ani de cand am facut treaba asta. Editat Iulie 11, 2019 de CIBY2 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 (editat) Bun sfat...l-am aplicat si eu si a mers. A trecut ceva vreme, nu mai stiu de unde aflasem, dar tine figura. N-am mai dat nici o amorsa. Am dat cu lavabil peste vopseaua uscata si aia a fost. In mod normal, fiind vorba de alb, mergea si fara lavabil, insa vopseaua avea alt luciu decat lavabilul.Dupa ce am dat cu lavabil, nu s-a mai cunoscut nimic. Editat Iulie 19, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Eu am folosit asa ceva. Sprayul este cam scump dar exista si la cutie. Sprayul este ideal pentru suprafete mici (pete de cafea, vin sau "opere de arta" ale juniorilor). Se usca foarte repede si se poate vopsi cu aproape orice peste el. Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 OBI a plecat de aici ,dar se gaseste vopsea mata si la cutie si la spray. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum