robert1000 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Salutare! Se da un tv led lg model 32ln575s, are sunet, lipseste backlight. Nedumerirea mea este legata de faptul ca , atat cu mufa cuplata de la leduri cat si decuplata, pe alimentare leduri am tensiune fluctuanta de cca. 17-20v. In nicio secunda nu creste mai mult tensiunea. Este primul lg led pe care il intalnesc si nu stiu daca e normal sau nu. Pe cond leduri tensiunea este 125-130v. La tv-urile samsung led intalnite aveam pe mufa leduri tensiune mare si fara leduri conectate dar la acest lg nu stiu cum e normal. Daca simte circuit intrerupt (led intrerupt, mufa scoasa, etc), da tensiune mica? Sau am driver led defect? Va rog sa ma lamuriti. Multumesc! Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 daca aveti timp desfaceti totusi panelul sa verificati ledurile Link spre comentariu
megabit Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Daca tensiunea la mufa pentru leduri este 17-20V, sigur sunt leduri defecte. 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Clar leduri defecte. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Sigur sunt leduri cu probleme 1 Link spre comentariu
robert1000 Postat Iulie 9, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2019 Multumesc mult, ati avut dreptate . La alte tv reparate, era tensiune mare pe alimentare backlight si cu ledurile defecte, de aici nedumerirea mea. Multumesc si mult succes in activitate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum