Vizitator viobio Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 1 oră în urmă, adyMarantz a spus: Salutari cu mare stima, Am si eu nevoie de 1 bucata ECH81, ma puteti ajuta?contracost desigur , multumesc anticipat. Salut. Din păcate ce mai am..... sunt la 30km de unde locuiesc, dacă ajung pe acolo îți aduc una. Link spre comentariu
adyMarantz Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Multumesc pentru raspuns, aveti ideie unde pot gasi ECH81 dar si un EF89? Imi ce scuze ca insist dar am mare nevoie. Stima. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) De ce nu încerci aici? https://www.elforum.info/forum/29-cumparari/ Sau aici https://www.elforum.info/forum/145-old-stuff-user-shop/ Daca tot spui ca ai mare nevoie. Editat Februarie 8, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Va salut , am gasit eu ECH81 si EBF89 daca sunt bune sa-mi ziceti ca le trimit gratis . Link spre comentariu
adyMarantz Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Acum 23 minute, Sebastian a spus: Va salut , am gasit eu ECH81 si EBF89 daca sunt bune sa-mi ziceti ca le trimit gratis . Va multumesc, va trimit PM imediat. Se pare ca nu ma descurc sa va trimit datele mele , in fine ma puteti contacta dv? multumesc ,stima, Editat Februarie 8, 2021 de adyMarantz Nu reusesc sa trimit Mesaj personal, incerc sa-mi dau seama ce se intampla cu pc-meu. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 19 ore, adyMarantz a spus: Multumesc pentru raspuns, aveti ideie unde pot gasi ECH81 dar si un EF89? Imi ce scuze ca insist dar am mare nevoie. Stima. EF89 am, îți dau gratis. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Perfect , si uite asa putem ajuta un coleg ..........astept datele de expediere prin posta . Link spre comentariu
adyMarantz Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Va multumesc Sebastian si Viobio ! Din pacate nu reusesc sub nici o forma sa va trimit mesaj personal pentru datele de contact, se pare ca am o problema cu pc-ul sau nu ma pricep suficent... Viobio Multumesc pentru lampa EF89 Sebastian Multumesc pentru lampa ECH81 Sper sa va pot intoarce serviciul , e posibil. Acum cum fac sa va dau datele de contact ca nu reusesc, mai incerc dar primesc un mesaj ca pot posta doar o singura data si observ ca la status mesajele care le trimit scrie Ascuns...Am cautat prin setari dar tot nu reusesc sa ma prind cum e asta cu setarile. Editat Februarie 8, 2021 de adyMarantz Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 ECH81 am si eu, dar sunt folosite, functioneaza, dar nu stiu cit sunt de bune. Link spre comentariu
adyMarantz Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 La 08.02.2021 la 20:20, icar a spus: ECH81 am si eu, dar sunt folosite, functioneaza, dar nu stiu cit sunt de bune. Multumesc foarte mult pentru intentie, apreciez cu toata recunostinta oferta dv insa din fericire Viobio dar si Sebastian deja ma ajuta cu aceasta problema, apreciez mult, STIMA. Link spre comentariu
adyMarantz Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Salutare, doresc sa multumesc foarte mult Domnilor Viobio si Sebastian pentru lampile donate, atat viobio cat si sebastian mi-au oferit mai multe lampi decat aveam nevoie voi avea si de rezerva iar Sebastian a suportat din propie intentie chiar si costul fancurierului, voi rezolva urgent reintoarcerea sumei respective spre Sebastian. Multumesc foarte mult, STIMA. Link spre comentariu
darius_bv Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Acesta este adevaratul spirit al pasionatilor! Bravo, domnilor! Link spre comentariu
johnnytl Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 (editat) Buna seara, Am un radio "Carmen 3" si imi trebuie o lampa 6I1P(6И1П) sau ECH81 ca sa il pun in functiune. Ma poate ajuta cineva cu un tub? Va multumesc anticipat. Editat Aprilie 17, 2022 de johnnytl Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 Te pot ajuta eu cu un ECH81, dar lampa nu e noua. Daca te intereseaza, vorbim via PM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum